duminică, 2 octombrie 2016

Mesajul Mamei Pamant pentru luna Octombrie 2016

Luna Octombrie este puternic amprentata de energia si vibratia Mamei Pamant (Pachamama). Desi am avut doua seturi de carduri, pentru aceasta etalare am simtit sa le folosesc doar pe cele shamanice si, pentru ca am fost in mijlocul naturii si in mijlocul padurii, undeva prin Fagaras, foarte aproape de Manastirea Sambata si chilia Parintelui Arsenie Boca, energia care m-a inconjurat a fost una vie, racoroasa si foarte umeda :) (la nivel de perceptie), Asta m-a determinat sa fiu foarte prezenta si atenta la mesajele care curgeau repede si foarte clar.

Mama Pamant mi-a vorbit astfel despre PUTERE si ENERGIE FEMININA, mi-a vorbit despre necesitatea de a ne continua calatoria sufletului si de a fi mai constienti si responsabili pentru ceea ce cream la nivel vibrational ... Mi-a vorbit despre importanta FOCUSARII asupra obiectivelor importante si CENTRAREA energiei pe materializarea lor. Mi-a spus ca, de data asta, trebuie sa ne grabim. Nu mai avem timp pentru amanari si taraganari, acum inaintam pas cu pas dar este un mers mărșăluit pentru ca este important să ne păstrăm cadența și ritmul.

Majoritatea aspectelor vietii noastre se bazeaza pe ce vedem. Multi spun: ,,Nu cred pana nu vad!" Astfel, mintea noastra a construit niste tipare si implicit niște șabloane prin care ne filtrăm intreaga realitate. Am ajuns sa avem nevoie sa vedem ca sa credem si in acest fel si ratiunea noastra si sistemul de credinte se bazeaza pe aceeasi abordare. Mama Pamant ne atentioneaza ca a venit mometul sa ne schimbam aceste credinte si ca ea are mult mai mult de oferit decat suntem noi dispusi, prin prisma acestor șabloane, sa vedem acum. Pentru ca ea are, la fel ca noi, o inima imensa (o puteti vedea ca mesaj materializat in fotografia copacului din padure), ca ea, la fel ca Divinitatea din ceruri (spiritul intrupat) este parte a fiintei noastre prin structura materiala, prin corpul nostru fizic (construit din lut/pamant) si ca cele doua tipuri de energii creaza o vibratie care va trebui sa fie in corelatie si este influentata de vibratia ei. Ascensiunea noastra se realizeaza impreuna si Mama Pamant nu mai poate sustine vibrational decat acele structuri care rezoneaza cu vibratia ei creand o compatibilitate perfecta. Este important sa intelegem ca a venit timpul sa acceptam ca in spatele a ,,ce vedem,, este o lume mult mai vie, plina de iubire si responsabilitate pentru viata, ca acolo gasim toate resursele de care avem nevoie si pe care pana acum am refuzat sa le vedem.

Luna octombrie aduce o alta vibratie, continua cea a schimbarii insa totul este pe repede inainte, totul este mult mai accelerat si avem nevoie de foarte mare focusare si centrare. Mama Pamant imi vorbeste despre spiritul unui luptator prin toate cartile pe care le-am extras. Sunt parti ale sufletului nostru care au fost pierdute prin alte existente, prin alte experiente ... Acum insa, ele se intorc pentru ca noi avem nevoie de adevarata noastra putere pentru a ne trai viata in adevar.

,,Niciodata sa nu iti pierzi centrarea. Contabilizeaza si ce este bun si ce este mai putin bun. Pentru ca bun sau rau este relativ si tine de tiparele tale mentale. Simti ca esti slab!? Exploreaza-ti slabiciunea, simti ca esti furios!? Exploreaza-ti furia ... Atat slabiciunea cat si furia pot fi resurse pentru taria ta pentru ca ele te invata ceva despre tine. Centreaza-te in puterea ta si elibereaza-te de nevoia constanta de a te deplasa din centrul tau in alta directie. Ramai centrat!!"

Un razboinic/luptator nu poate fi invatat despre lupta prin cuvinte. Lupta este astfel ceva necunoscut lui si el nu poate invata despre putere decat experimentand. Dar incercati sa stati si sa priviti in ochii unei femei. Cu cat va afundati mai mult in privirea ei, cu atat vedeti mai mult din puterea ei ... pentru ca puterea ei este in inima ei si intotdeauna ochii ei au o cale aparte prin care transmit asta. Invatati asta de la femeie, deschideti-va sufletul si priviti lumea cu energia inimii. Lasati in urma nevoia mintii de a intelege. Asta ati facut pana acum, v-ati trait viata incercand sa intelegeti si ati lasat mintea sa gaseasca explicatii. Nu puteti iubi cu mintea sau, cel putin acest tip de iubire nu este iubire adevarata. Ascultati-va inima!

Imaginati-va doua camile care merg agale prin desert. La un moment dat una dintre ele incepe sa mearga mai repede. Camila care a ramas in urma isi va mari si ea ritmul pentru a ramane aproape de cea care a luat-o mai repede. Asa functioneaza puterea si asa munceste ea pentru noi, intotdeauna atenta sa nu piarda contactul cu noi. Si, oricat de vitrege sunt conditiile de viata, oricat de provocati emotional suntem, puterea nu ne paraseste nici o clipa. Acum avem ocazia sa aratam ca putem sa o folosim in intregime, pentru bine nostru, al celor din jurul nostru si al Mamei Pamant.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu