joi, 8 septembrie 2016

Previziuni angelice pentru luna Septembrie 2016

Aceasta luna a venit cu o vibratie deosebita si mie personal mi-a fost greu sa gasesc un moment in care sa fac aceasta citire. In cele din urma am inteles dece mi se intampla asta ... pentru ca cel mai prielnic moment era si intr-un loc deosebit, la Manastirea Sinaia. Vibratia de acolo m-a facut sa ma conectez imediat la energia ingerilor si mesajul a venit placut si lin, ca si cand ar fi alunecat pe o pana de inger.

Pentru citire am folosit doua seturi de carduri, Archangel Power Tarot Cards ale lui Doreen Virtue si cardurile intelepciunii shamanice. Totusi, pentru aceasta prezentare am ales o singura carte, pe cea care mi s-a parut cea mai reprezentativa si care se numeste: ECSTASY. Este cartea viitorului, a ceea ce ne asteapta pe drumul regasirii de Sine.

Cel mai potrivit moment pentru interpretarea acestei etalari este ziua a carei vibratie produce atat de puternice transformari la nivel de destin: 09.09.2016

Doua arcane majore din trei carti extrase evidentiaza natura puternica si profunda a transformarilor. Ii avem alaturi de noi pe minunatii arhangheli Haniel (arhanghelul intuitiei si al energiei feminine) si Jeremiel (arhanghelul care ne ajuta sa dobandim linistea interioara prin manifestarea compasiunii).

Atmosfera generala
Imaginati-va o capra montana. Ea sare de pe o stanca pe alta, de cele mai multe ori punandu-si viata in pericol. In cele din urma ajunge in varful muntelui si acolo asteapta ... Ce asteapta!? Asteapta sa vina cineva si sa o felicite, sa-i spuna cat de deosebita este si cat de minunat a sarit ea de pe o stanca pe alta periclitandu-si viata . Da pare absurd dar cred ca intelegeti unde bat. Oricat de dificile ar fi etapele de viata, avem puterea si intelepciunea sa le gestionam intr-un mod cat mai eficient pentru noi si misiunea noastra si pentru asta nu avem nevoie de aprobari si/sau aprecieri. Aprobarile si aprecierile au la fundatie indoiala ... pentru ca atunci cand avem nevoie de ele, ne indoim ca urmam calea cea dreapta. Aceasta luna aduce astfel o alta vibratie si o noua viziune asupra alegerilor pe care le facem ... Fiecare dintre noi vom constata ca avem abilitatea de a ne vedea puterea prin proprii ochi si nu aicelorlalti. Pentru ca avem de invatat o lectie extrem de importanta:

CA SA FII PUTERNIC TREBUIE SA-TI IEI PUTEREA SI SA TE MANIFESTI IN PROPRIA-TI INDIVIDUALITATE.

Cea mai mare putere pe care o avem sta in capacitatea noastra de a ne asculta intuitia, de a reflecta si medita la ceea ce sufletul nostru doreste sa manifeste in lumea fizica. Pentru a ne exersa aceasta abilitate o avem pe Haniel alaturi de noi. Haniel apare in citiri pentru a ne anunta ca urmeaza o perioada in care vom invata ce este si cum trebuie sa se manifeste calmul, rabdare, linistea, tacerea ... sunt lectii ale evolutiei noastre si doar invatandu-le putem aduce echilibrul in viata noastra.

Provocarea lunii
Pentru a ne manifesta puterea este important sa ne focusam asupra unui aspect al vietii. Doar asupra unui singur aspect ... poate fi vorba de cariera profesionala, o activitate sportiva, sau ceva pentru care traiesti pasiune. Aici ai datoria sa devii expert ... pentru ca acest proces implica toate aspectele vietii tale: motivatie, daruire, perseverenta, pasiune, determinare, creativitate, etc. Chiar daca sunt aspecte care ti se par imposibil de atins ca obiective, important este sa te pozitionezi in asteptarea a ceea ce noi interpretam ca fiind miracole. Miracolele nu ne cad din cer ... pentru miracole noi muncim, ne dedicam si ne pregatim ... si doar asa Universul comploteaza la indeplinirea lor, doar asa Universul va intelege ca noi suntem pregatiti sa le primim. Este vorba doar de directionarea energiei si de FOCUSARE pe obiectiv. De altfel, Jeremiel este prezent si ne spune ca vom experimenta noi inceputuri, ca viata noastra va lua o noua turnura si ca aceasta directie este cea care ne va duce cat mai aproape de bucuria implinirii si fericirea sufletului.

La ce sa ne asteptam
Toate se intampla cu un motiv/scop. Nimic nu este la voia intamplarii si Raphael ne ajuta sa imbratisam aceasta bucurie a implinirii si fericire a sufletului, profitand de oportunitatile care ne vin din lumina. Toti suntem conectati si interconectati sifara sa facem mari eforturi putem vedea linia argintie care ne leaga.
Spuneam la inceputul prezentarii ca ne asteapta ecstazul. In extaz pluteste bucuria. Cea mai eficienta cale de a experimenta bucuria este calatoria si examinarea partii intunecate a fiintei tale, acea natura instinctuala care este atat de ascunsa si negata de perspectiva de viata civilizata. In aceasta natura instinctuala se afla semintele ecstazului.
Tendinta noastra este sa traim in mintea noastra, in emotiile noastre, in actele si alegerile noastre si prea putin sau chiar deloc in spiritul nostru. Suntem nascuti liberi si salbatici, la fel ca acea capra montana sau ca leul insa, existand in societate, ajungem sa ne traim viata ca niste oi, uitand si negand aproape toata partea importanta a fiintei noastre. Extazul este ca un cal salbatic care asteapta sa fie calarit ... Aveti curajul de a va trai viata in ecstaz!! Infigeti-va radacinile adanc in pamant, la fel ca un copac si cautati astfel ca adancimea sa fie cat mai propice pastrarii echilibrului ...Luati haturile si calariti salbaticia cu care ati fost inzestrati, acea parte pura a sufletului vostru. Si ecsatzul va deveni o realitate atat de prezenta in viata voastra.

O luna extraordinara, cu o vibratie ametitoare. Suntem exact unde ne este menit sa fim si alegem sa manifestam exact ce ne este menit sa facem. Curajul inseamna SA VA DATI VOIE SA FITI CINE SUNTETI VOI CU ADEVARAT.
Deci, 999 sa fie !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu