duminică, 31 iulie 2016

Mesajul Îngerilor pentru luna August 2016

Luna August ... incepe si se sfarseste intr-o energie minunata ... Incepe cu Chamuel si se sfarseste cu Chamuel ... adica, tot ce tine de dorinta Domnului se va implini si, pentru ca avem doua arcane majore, ambele ale lui Chamuel, putem spune ca vom avea o luna in care echilibrul nostru va veni din iubire si se va realiza in iubire. Inima noastra este trezita si acum avem curajul sa fim diferiti, avem curajul sa ne asumam schimbarile care vin peste noi, avem curajul sa acceptam ca iubirea de Sine tine si se manifesta in concordanta cu alegerile pe care le facem si cu indrazneala de a recunoaste ca nu se mai poate altfel ... ca tot ce este in afara iubirii nu mai rezoneaza cu misiunea noastra. Inima noastra spirituala vibreaza in iubire pentru Dumnezeu Tatal, in toleranta, apreciere si recunoasterea nevoilor Sinelui, in intelegere, acceptare si compasiune fata de semeni, in incredere, curaj si dorinta de a actiona conform cu misiunea divina.

Am realizat aceasta citire pe malul unei balti plina de trestie si fluturi. Sunt obisnuita sa fiu atenta la toti stimulii din mediu atunci cand fac o citire pentru ca ingerii si entitatile de lumina ne vorbesc astfel. Balta aduce astfel in discutie starea noastra emotionala actuala, sifonata dupa tot valul de transformari care a trecut peste noi si care continua sa vina. Dar, chiar si in aceasta stare precara, chiar si in aceasta situatie emotionala ,,baltita", nedifrentiata, isi face loc si se dezvolta germenele vietii, la fel ca lotusul. Trestia o inconjoara, semn ca smerenia, credinta si umilinta sufletului ne aduc protectia si energia motivationala de care avem nevoie ... iar fluturii ... fluturii atat de gingasi, de vii, de colorati ... fiinta primordiala si simbol al regenerarii ... ,,Dintr-ntai si-ntai era numai apa si intuneric. Pe apa plutea o gramajoara de spuma, iar in spuma ceea era un vierme si un fluture. Fluturele a lepadat aripile si s-a facut om." (Dictionar de simboluri si arhetipuri culturale - de Noris Revenco)

Provocarea lunii este centrata in continuare pe relatii, in special si cu precadere pe relatia de cuplu. S-au iscat furtuni intre parteneri in ultimele luni. Relatiile au fost ca niste pungi cu gaze care au tot acumulat si in cele din urma au explodat provocand si aducand multe prejudicii atat celor doi implicati cat si celor din jurul lor. Atunci cand doua suflete isi unesc viata, ele sunt menite sa creeze ceva minunat impreuna. Copiii sunt produsul creatiei lor insa, atunci cand uniunea isi uita esenta si isi pierde contactul cu profunzimea sufletului, sufletul creaza conjunctura necesara trezirii si intoarcerii la adevaratele valori. Mihail ne arata ca multe relatii si-au incheiat misiunea dar unele se pot repozitiona prin reconciliere. In ambele cazuri, ca s-au terminat sau nu, iertarea este esentiala.  Nu putem merge mai departe lasand mizerii in urma noastra. Iertarea vindeca, iertarea dezleaga corzi, iertarea te propulseaza spre noi oportunitati.


In prima decada a lunii (pana pe 9 august) avem momente de respiro, Ne putem satisface anumite placeri insa in fundal, gandurile si preocuparile noastre vor fi legate de dorinte si perspectivele pe care le avem pentru a ne misca mai usor in viata noastra. Nu va fie teama sa va lansati in dorinte aparent nerealizabile. Viata ne ofera si surprize pozitive si atunci cand aceste surprize apar, mintea le percepe ca miracole. Da, acum avem momente de pauza, de introspectii si de proiectii pozitive si optimiste. Hai sa lasam grijile si sa ne bucuram putin de viata <3

In a doua decada a lunii (pana pe 16 august) suntem atentionati sa ne folosim resursele cu intelepciune. Este o perioada prospera si atunci cand ,,castigam" mult avem tendinta sa ,,cheltuim" la fel de mult. Chiar daca este o luna de vara si toata lumea este sau se pregateste de concediu, sansele de avansare sunt mari. Undeva, cineva v-a evaluat si este foarte multumit de munca voastra dedicata si sustinuta. Astfel, apar sanse mari de avansare pe un nou post sau un proiect important.

In ultima decada a lui august vom fi foarte apasati de nevoia sufletului de schimbare, nevoia de a lasa totul in urma si de a incepe o noua viata, de a ne desprinde de toate corzile pentru a putea zbura liberi. Acesta schimbare este inevitabila!! Arcana majora a lui Chamuel ne spune ca nu mai putem sa ne plangem si sa ne victimizam, nu mai putem gasi scuze pentru a nu face ceea ce stim ca este important sa facem. Inima noastra nu mai vrea sa planga, ea vrea sa radieze in iubire, implinire si libertate. Asadar, aceasta perioada vine cu aceasta aparenta presiune insa, Chamuel este prezent si ne sustine in descoperirea noului sens al vietii. Va fi acel moment de ,,WOW !!! Despre asta era vorba!? Ce mi-a trebuit atat timp!!??" Imbratisati aceasta stare si nu va opuneti. Opozitia aduce suferinta si chiar nu mai este cazul ...

O luna august cu de toate ... cu iubire, cu eliberare, cu zbor si noi inceputuri :)
Asa sa ne ajute Dumnezeu Tatal!Invocarea Arhanghelului Chamuel:

,,Umple-mi inima cu iubire neconditionata,


Indruma-ma sa simt iubire pentru mine si pentru ceilalti,


Indeparteaza tot ce e negativ din inima mea,


Vindeca durerea din inima mea,


Ajuta-ma sa imi consolidez relatia cu ..."


Asa sa fi si asa este! Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu