duminică, 3 iulie 2016

Mesajul Îngerilor pentru luna iulie 2016

Este prima citire pe care o realizez in noul meu spatiu sacru shamanic. Am folosit trei seturi de carduri diferite, Tarotul Angelic, Carduri Shamanice si cardurile Arhanghelului Mihail.
Luna iulie se anunta intensa. Da, stiu ... vrem putina pauza. Unii isi iau concediu, altii lucreaza pe consum redus de energie, cu gandul la concediu. Insa, acolo in dimensiunile superioare, acolo unde tindem si spre ce ne indreptam, raportarea se face la proces in sine si nu la tipare comportamentale vechi. Multa lume se plange de oboseala, multa lume tanjeste dupa relaxare si detasare. Acestor oameni le spun ca oboseala este o iluzie indusa de propria minte care se consuma in raportari la timp, spatiu, termene limita, intarzieri, proiecte amanate, etc. Daca iti ,,permiti" si reusesti sa traiesti in prezent, iti dai seama ca oboseala este doar psihica. Cand nu vrei sa intelegi ca sanatatea ta si viata ta sunt prioritatile tale numarul 1 si continui sa prioritizezi nevoile altora, veniturile si sursele de venit, job-urile si alte tipuri de relatii toxice, atunci doar epuizarea psihica te poate aduce in postura in care sa te opresti si sa-ti spui: ,,Ok, nu mai pot si nu mai vreau asa ca pana acum. Am nevoie sa schimb ceva!" Si uite asa accepti SCHIMBAREA ... Despre asta este vorba in luna iulie.

Suntem la incheierea unui ciclu si trecem la o alta etapa in evolutie printr-un salt major. Avem doua arcane majore, un 0 al Lui Metraton si un 9 al Lui Raziel. Am avut ani de evolutie spirituala. Scoala a inceput odata cu constientizarea nevoii de evolutie. Nu ne-a fost usor iar Metatron ne vorbeste despre sensibilitatea noastra, despre starile de agitatie ale mintii, despre fricile noastre si momentele de neincredere si neputinta. Am dat teste peste teste. La unele am luat calificative mai bune, la altele mai slabe dar, per ansamblu, suntem absolventi ceea ce inseamna ca toti am luat calificative de trecere, ca am ramas cu ceva din lectiile primite, ca suntem cu siguranta mai pregatiti pentru etapa urmatoare si mai ales, ca suntem mai intelepti.

Acum se pune problema alegerii pentru urmatoarea etapa de evolutie. Ne depunem si noi optiunile pentru care avem argumente emotionale, aptitudinale, vise in care credem cu tarie, motivatie si mai ales acceptare. Perioada liceului s-a incheiat, mergem la facultate. Insa e bine sa intelegem ca facultatea este optionala si presupune asumare. Nu ne obliga nimeni sa o facem dar daca o alegem e important sa ne-o asumam. Nu o alegem ... si asta este tot o asumare pentru ca in cazul asta nu ne mai putem plange. Nu mai avem scuze pentru carcoteli legate de spiritualitate, pentru argumente ,,rationale" si ,,dovedite stiintific". Raziel este decanul facultatii si ne spune ca ne asteapta cu un pachet de cursuri bine pregatit si raportat la nevoile de evolutie ale fiecaruia. Ca procesul educatiei spirituale a trecut la un nivel superior si el ne este profesor. Ca o parte importanta a acestui tip de educatie implica taine relevate, meditatii profunde, reconectare si un alt mod de a respira realitatea. Tocmai de aceea, provocarea acestei luni este sa integram ce am acumulat ca experiente evolutive si sa acceptam schimbarea ... sa acceptam nevoia sufletului de a medita la ceea ce doreste sa aduca in planul manifestarii.

Cartile shamanice aduc in prim plan un aspect extrem de important al structurii noastre, ENERGIA FEMININA. Indiferent de sex, constiinta feminina isi are sediul in INTUITIE. Vom munci sustinut la legatura dintre corp si minte, tocmai pentru ca intuitia reprezinta aceasta legatura. Chakra inimii ne va fi puternic deschisa si energia iubirii va rezona in toate structurile materiei ... in corp, in pamant, in univers ... Ne-am tot plans de vremea care este foarte capricioasa dar a bagat cineva de seama cat de mult verde (iubire) este in jurul nostru si mai ales cat de viu este acest verde (energetic)!? Cu cat intuitia va fi mai clara, cu atat ne vom indeparta mai mult de nesiguranta si ingrijorari. Pe ce se bazeaza iubirea!? Pe INCREDERE !!! Nimic nu functioneaza si nu se materializeaza fara incredere. In aceasta situatie provocarea vine din relatii. O relatie care nu se bazeaza pe iubire si credinta nu mai are sanse sa se manifeste. Intuitia feminina ne va aduce multiple constientizari si multe adevaruri vor iesi la suprafata. Nu putem fi apti de facultate cat timp avem restante din perioada liceului. Obiceiurile nesanatoase, manipularile, inselatoriile vor iesi din calcul pentru ca se intrevede o nevoie majora de curatare a relatiilor, in special cele intime. Nu putem aduce magia in viata noastra daca nu credem in ea. Am auzit de atatea ori: ,,Sunt prea batran/-a ca sa mai schimb ceva.", ,,Mai bine cu el/ea pentru ca il/o cunosc deja.", ,,Am obosit sa tot sper la Fat Frumos/Ileana Cosanzeana.", ,,Toti/toate sunt la fel!" Ganditi-va la aceste sabloane de gandire ... va dati seama ca ele va optureaza realitatea, va dati seama ca le-ati facut atat de mari incat nu mai vedeti nimic altceva in jurul vostru!?" Va rog sa luati pipeta si sa incepeti sa picurati magia credintei in viata voastra.


Si, pentru ca in permanenta avem nevoie de confirmari, Mihail ne confirma: ,,Sunteti pe calea cea buna!!!" Yeee :)) Si nu mai e nimic de spus ;)
Asa sa fie si asa este.
Multumesc pentru aceasta bucurie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu