sâmbătă, 29 martie 2014

Mesajul Ingerilor pentru luna Aprilie 2014

Cuvintele a caror vibratie ne insoteste in luna aprilie sunt: PROGRES si TRECERE  (nu mi-au dat pace pana nu l-am trecut si pe al doilea desi eu cerusem doar unul :)))) )

Scopul pe care il urmarim in aceasta luna
Intentia de echilibrare a elementelor masculine si feminine prin cautarea unui echilibru in relatiile de orice fel. In aceasta luna, orice dezechilibru pune la incercare ecuatia dragostei si/sau a puterii si este necesar sa ne miscam cat mai repede posibil pentru a corecta orice inegalitate sau incorectitudine. Ingerii ne spun ca relatiile si activitatile pe care le executam impreuna cu ceilalti vor fi mai sensibile si ca ceea ce altadata ne facea placere acum s-ar putea sa ne irite si sa ne scada vibratia. Este o luna in care relatiile se vor curata, ne vom indeparta de cunostinte vechi si vom merge mai departe cu acei oameni cu care impartasim scopuri si obiective comune. Atunci cand traim in bucurie si iubire vom realiza ca traim echilibrat si cu dragoste de viata. Este o curatare majora pentru ca de acum suntem pe o alta cale a ascensiunii noastre. 


Influenta lunii
Ceea ce am adus din vietile noastre trecute: relatii, situatii dificultati etc. Ingerii ( in special arhanghelul Raziel) sunt alaturi de noi pentru a constientiza ca Spiritul reprezinta forta noastra vitala si relatia noastra cu fluxul vietii Universului. Acum, avem nevoie, mai mult ca niciodata, sa acceptam in fiinta noastra plenitudinea cuprinsa in Spirit, avand constiinta faptului ca exista ordine, frumusete si forta vitala in tot si in toate. Avem nevoie de culoare in viata noastra pe care sa o folosim ca o unealta in meditatii si sa accesam intregul spectru al ghidarii interioare. Fiecare culoare contine o vibratie energetica si ne ajuta sa avem acces la informatia Spiritului ajutandu-ne astfel sa vindecam experientele trecute.

Natura generala a lunii
Va fi o luna in care vom primi raspunsuri. Va fi o luna in care vom intelege care este locul nostru in Univers. Va fi o luna in care vom descoperi cat suntem de capabili sa ne cream propriile vise si sa le transformam in realitate. Chakra celui de al treilea ochi va fi foarte activa si ne va aduce viziuni despre viitorul nostru, despre oamenii cu care sa fim impreuna si sa pasim pe calea ascensiunii, despre situatiile cele mai benefice pentru noi si pentru ceilalti. Vom primi mesaje de la ingeri tot mai multe si tot mai clare prin secvente de numere repetate (11, 111, 44, 444 ...), nori in diferite forme, curcubee, simboluri si banuti .... Vom visa mai mult si ne vom reaminti aceste vise pentru ca ele ne aduc mesaje si constientizari legate de calatoria noastra prin acest Univers.


heia acestei luni
Ne vom afla in centru a tot ce ni se intampla si a tot ce traim. Acolo in centru este un loc al inceputului si al inspiratiei. Este o postura de conducere din care plecam in lume si ne gasim aripile.Este o luna a ideilor energizante si a ajungerii la un numitor comun cu toate aspectele vietii noastre. Ingerii ne amintesc ca suntem conectati la energia Divina in permanenta, in procent de 100% si ca centrarea pe binecuvantarile fiintei noastre atrage in viata noastra situatii si mai ales energia vindecarii.

Cu ne influenteaza prezentul in aceasta luna
Suntem in cautarea armoniei in viata noastra. Gasirea armoniei in familie, la locul de munca, in aspectele spirituale ale vietii va fi prioritatea acestei luni. Cum putem aduce si mai multa armonie si celebrare in viata noastra? Ingerii ne spun ca fiecare dintre noi beneficiem de puterea unui animal care ne aduce informatii foarte importante despre modul in care suntem ghidati si ajutati sa gasim aceasta armonie. Ei ne recomanda sa gasim un loc linistit in natura si sa ne conectam cu acest animal caruia putem sa-i punem intrebari clarificatoare. In acelasi timp, putem simti in noi puterea acestui animal si probabil ca multi dintre voi ati simtit-o pe tot parcursul vietii. Eu am simtit in permanenta puterea tigrului (semnul meu zodiacal in zodiacul chinezesc) care m-a insotit ori de cate ori m-am simtit slaba si neajutorata. Pe voi ce animal va reprezinta? 

Cum ne va influenta aceasta luna viitorul
Wow !!! Este vorba de accesul la alte dimensiuni. Potentialul nostru pentru iluminare este foarte crescut. Ingerii si ghizii nostri ne sunt alaturi pentru a ne ajuta si pentru a ne insoti in momentul trecerii noastre prin poarta care ne duce la o alta dimensiune. Aceasta poarta ne duce dincolo de orice tip de constrangeri intr-un loc linistit, intr-un loc al adevarului intrinsec. Este important sa ne ascultam vocea intuitiei, sa fim atenti la ceea ce simtit pe corpul fizic pentru ca odata cu noi, prin aceasta poarta va trece si corpul nostru fizic ... Avem nevoie sa dam crezare senzatiilor din corpul fizic si sa actionam conform acestor senzatii. Corpul nostru este pregatit si este apt sa primeasca cele mai clare mesaje de la Divinitate.

Efectul a ceea ce este semnificativ in aceasta luna
Este importanta conexiunea noastra cu natura si cu sursa intelepciunii Universale. In aceasta luna vom fi impinsi spre acele intalniri, conferinte, cursuri, ateliere si/sau seminarii care ne fac accesibile rezervoarele de intelepciune, istorie si mistere ale pamantului. Atunci cand va aflati intr-o astfel de situatie deschideti-va pentru a primi si a experimenta o cunoastere directa. In acelasi timp fiti disponibili pentru a impartasi cu ceilalti informatiile acumulate. Totul, absolut tot ce traim si experimentam in aceasta luna are legatura cu ideea de a fi si a face IMPREUNA. Este posibil sa intre in viata noastra o persoana a carei intelepciune sa ne ghideze pasii spre trecerea prin poarta dimensionala.


Efectul mediului inconjurator in aceasta luna
Vom intelege ca putem aborda mediul inconjurator din alte perspective.Aceste perspective sau posibilitati sunt infinite si aduc provocari in cultura moderna. Vor fi unii (aceeasi ca si pana acum, ale caror interese sunt de vibratie joasa) sa ne convinga ca resursele noastre si modalitatile de abordare a mediului inconjurator sunt limitate. Cat timp vom continua sa punem la indoiala potentialul nostru si potentialul a tot ce ne inconjoara, ne vom invarti in cerc fara a ajunge undeva. Vom functiona pe aceleasi sabloane de gandire care nu ne ofera solutii ci doar aparente ,,realitati". Arhanghelii Mihail si Rafael vor fi foarte activi privind acest aspect. Ei ne ajuta sa indepartam frica din sabloanele vechi si sa ne vindecam prin abordarea situatiilor dintr-o alta perspectiva.

Sperantele si/sau ingrijorarile
Ele sunt legate de putere, excelenta, protectie si transcendenta Divina. Mesajele ne vin sub diferite forme insa luna aceasta suntem sfatuiti sa ne ciulim urechile si sa ascultam ... sa ascultam vantul, apa, animalele, natura si nu numai. Clar-viziunea si clar-auditia sunt canalele cele mai stimulate in luna aprilie. Suntem astfel invitati sa privim si sa ascultam natura si sa fim disponibili pentru mesajele pe care aceasta ni le ofera. Este important sa ne onoram partea instinctuala a fiintei noastre care are nevoie sa se simta implinita si astfel sa ne ofere echilibru.


Rezultatul/finalul - la ce sa ne asteptam
... la forta si indeplinire. Ne miscam pe o carare din viata noastra care ne pune in legatura cu sinteza elementelor cresterii, bucuriei si libertatii. Triunghiul (cartea extrasa) ne pune in legatura cu ideea de TRINITATE (trecut-prezent-viitor, mama-tata-copil, Tatal-Fiul-Sfantul Duh) care ne invata sa ne accesam PARTILE INFERIOARE ale Sinelui nostru cu ajutorul legaturi cu Mama Pamant. Accesul este facilitat de energia cristalelor si a pietrelor pe care le avem la dispozitie. PARTEA MEDIANA a Sinelui nostru ne aduce cunoasterea din forma fizica (corpul fizic) a acestuia. Apoi, PARTEA SUPERIOARA (Sinele nostru Superior) prin comunicarea cu Tatal nostru Ceresc Suprem.


Oriunde ne aflam pe cararea vietii noastre este important sa ne luam un moment pentru a constientiza progresele pe care le facem si sa reinnoim fermitatea de a actiona in concordanta cu ceea ce ne da putere si ne sprijina, aducandu-ne bucurie si implinire.

Citire realizata prin etalarea ,,Arborele Vietii", cu doua seturi de carduri: Terapie cu Ingeri si Geometrie Sacra.


Asa sa fie si asa este!
Multumesc <3

Monica Turic

Un comentariu:

  1. Aceasta citire are ceva deosebit...imi place exact asa cum este!!! Progres + trecere ar trebui sa duca exact la acea trecere catre progres ceea c ar trebui sa fie de bine

    RăspundețiȘtergere