duminică, 1 ianuarie 2017

Mesaj intuitiv pentru anul 2017


Aceasta citire a fost realizata cu ajutorul a patru pachete de carduri, pentru fiecare trimestru am folosit un set de carduri, astfel: primele luni ale anului, ianuarie, februarie, martie - Archangel Power Tarot Cards, Doreen Virtue & Radleigh Valentine; aprilie, mai, iunie - Angel Dreams Oracle Cards. Doreen Virtue & Melissa Virtue; iulie, august, septembrie - Earth Magic Oracle Cards, Steven D.Farmer; octombrie, noiembrie, decembrie - Native Spirit Oracle Cards, Denise Linn.
Mesajele sunt scurte si au rolul de a face trimitere la o anumita vibratie care ne ofera suport sau provocari in luna respectiva.

IANUARIE, FEBRUARIE, MARTIE

IANUARIE: Mesajul ma amuza :) Suntem felicitati pentru munca bine facuta de pana acum. In fond, ingerii vor sa ne transmita ca sunt constienti de dificultatile prin care am trecut pana acum si ne apreciaza efortul si munca sustinuta. Dar este important sa punem punct si sa mergem mai departe. Este o luna numai buna pentru a ne face planuri si a proiecta noi directii. O luna de inceput de an sau poate chiar o luna de inceput de drum. 

FEBRUARIE: Avem tendinta sa functionam dupa aceleasi tipare: teama de a schimba directia, sentimente de vinovatie, regrete, ingrijorari; ,,Daca nu am suficiente resurse pentru a-mi pune planurile in aplicare, daca nu aleg varianta cea mai buna pentru mine, daca, daca, daca ...!?" Pentru a materializa ceea ce ne dorim, avem nevoie de ganduri centrate pe reusita, iar ingerii ne spun sa lasam toate aceste framantari in seama lor si sa fim atenti la semnele prin care ei ne ghideaza.

MARTIE; Este timpul sa trecem la actiune, sa punem in aplicare ceea ce am ales sa manifestam. Cartea care reprezinta vibratia acestei luni este o arcana majora, adica acest proces de materializare este unul necesar si transformator si se va realiza prin energia Arhanghelului Gabriel care ne ajuta sa depasim fricile, temerile si nesigurantele, ne aduce claritate in ganduri, capacitatea de a distinge binele de rau si puterea de a ramane fidel si constant pe drumul pe care il avem de parcurs. 

APRILIE, MAI, IUNIE

APRILIE: Este o luna cu o sensibilitate aparte care aduce in prim plan energia feminina. Aprilie este o luna care ne provoaca la nivel hormonal prin diferite dereglari ale glandelor endocrine, in special cele sexuale. La acest nivel pot apare disfunctii si este important sa invatam sa le gestionam intelegand care este atentionarea pe care o aduce in constientul nostru aceasta disfunctie. Este o luna fertila, in care se pot procrea copii, dar si fertila din punct de vedere al pamantului. 

MAI: Vine cu nevoia de introspectie si cu capacitati intuitive ridicate. Este o luna in care ar fi bine sa ne luam timp pentru a observa misterele care se petrec in noi si in jurul nostru, adica visele nocturne, relatia pe care o avem cu lumea, cu mediul inconjurator, intentiile pe care le avem. Ne este foarte activ simtul clar-viziunii si putem avea tot felul de revelatii sau contacte cu cei din alte lumi. Cel mai important aspect este ca primim ajutor sisuntem puternic sustinuti cu schimbarile si proiectele pe care le manifestam.

IUNIE: Este impornat sa ne constientizam lectiile dar mai ales profesorii, sa constientizam ce avem de invatat in aceasta etapa de viata si cine ne invata cel mai bine si mai ales ce ne invata. Care este nivelul de evolutie la care neaflam acum!? Avem nevoie de aceste constientizari pentru a fi in acord cu ceea ce manifestam. Sunt unele lucruri pe care le manifestam din obisnuinta dar ele nu mai sunt in acord cu nivelul nostru de evolutie. De exemplu injuram frecvent pentru ca asa am facut tot timpul si este important saconstientizam energia pe care o creaza aceste injuraturi si sa alegem constient sa ne schimbam acest obicei.

IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE

IULIE: O luna provocatoare in care este important sa fim atenti la iluziile mintii si sa invatam sa ne adaptam la situatii vitrege de viata. Este o luna in care vom experimenta o aparenta liniste ... spun aparenta pentru ca este ca aluatul care este pus la dospit ... el creste in liniste. Dar este vorba despre noi si interiorul nostru despre o stare asupra careia este bine sa stam si sa reflectam: de unde a aparut aceasta stare si ce vrea sa-mi transmita, ce as vrea sa vad si pierd din vedere ceea ce este? Ne ajuta foarte mult sa iesim in natura, sa ne gasim un loc linistit si sa contemplam la aceste intrebari pentru a fi mult mai prezenti in experientele traite in aceasta luna.

AUGUST: O luna provocatoare prin nevoia de a mentine un echilibru interior, o stare de armonie chiar daca aceasta stare este in disonanta cu ceea ce va transmite mintea, inima sau corpul fizic. Constientizati ca ori de cate ori vedeti haos in jurul vostru este o oglinda pentru turbulentele interioare. In astfel de momente, luati-va un timp pentru a respira profund si a va reaminti acele momente in care viata voastra era o adevarata simfonie ... si nu uitati ca muzica va ajuta ...
SEPTEMBRIE: Vine cu liniste <3 ... manifestarea linistii dar si nevoia de liniste. Natura este foarte ofertanta in aceasta perioada si puteti gasi un spatiu in mijlocul ei care sa va aduca liniste sau sa va faciliteze accesul la linistea interioara. Un moment bun pentru a aduce pace in suflet, in minte, in trup.

OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE

OCTOMBRIE: Lasa-ti spiritul sa zboare si nu te abtine de la aceasta binecuvantare. Spiritul calului ne aduce la cunostinta ca nu suntem aici, in aceasta existenta pentru a fi obisnuiti ci pentru a pasi in afara limitelor impuse de conventiile si normele sociale sau de asteptarile celorlalti. Avem abilitatea si dreptul divin de a ne alege viata si a ne stabili propriile limite evolutive. Creaza ... da-ti voie si fii creativ, stabileste-ti scopuri care iti dau putere pentru ca acum este timpul sa fii liber.

NOIEMBRIE: Nu exista nici un om pe aceasta planeta care sa nu aiba capacitati de vindecator. In esenta, toti suntem vindecatori, toti avem capacitatea de a-i ajuta pe altii sa se vindece mental, emotional sau fizic dar aceasta capacitate o avem si asupra noastra. Suntem intr-o etapa in care sunt favorizate tratamentele energetice si constientizarea propriilor capacitati de vindecatori dar si insusirea informatiilor din aceasta sfera de cunoastere.

DECEMBRIE: Ce frumos ... Pipa Pacii !! Ultima luna a anului vine cu nevoia de eliberare, de iertare, de compensare. Este timpul sa ne eliberam de poveri, sa facem pace cu noi in noi si cu lumea exterioara noua. Este o perioada in care lasam in urma ce nu ne mai este de folos insa este extrem de important sa avem grija la puntile pe care le cream cu ceilalti. Este momentul sa iertam, nu neaparat actele in sine ci persoanele care au realizat acele acte, sa aduceti pace acolo unde a fost si inca mai este razboi. Faceti asta ACUM!

Am sentimentul ca anul 2017 este un an asezat, un an mult mai trainic decat tot ce am trait pana acum si aduce o doza de claritate si limpezime in ceea ce inseamna misiunea noastra existentiala spirituala. Pana acum am fost ca intr-un montagne-russe iar acum trenuletul s-a oprit si noi putem sa alegem alte jocuri dintr-o infinitate de jocuri puse la dispozitie de Parcul de Distractii ... ba, chiar putem sa ne cream propriile jocuri si sa ne stabilim propriile reguli ... in esenta, toti suntem creatori, toti suntem vindecatori <3

Asa sa fie si asa este! Multumesc pentru ghidare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu