joi, 1 decembrie 2016

Mesaj intuitiv pentru luna Decembrie 2016


Citirea intuitivă a fost realizată cu ajutorul cardurilor oracol: Butterfly Oracle Cards for Life Changes, Doreen Virtue; Archangel Power Tarot Cards, Doreen Virtue & Radleigh Valentine; The Power Deck- Cards of Wisdom, Lynn V.Andrews. 

Am crezut că decembrie va fi una dintre lunile dedicate sărbătorilor și detașării de toate situațiile dificile de viață. Totuși, această lună decembrie a anului 2016 este o lună de DESTIN, o lună la fel de provocatoare ca și cele de până acum ... Procesul intens de curățare și eliberare, început la sfârșitul lunii septembrie, continuă în același ritm. 

Următoarele luni, până in martie 2017 continuă acest proces pentru că anul 2017 aduce o vibrație foarte ridicată și este important să fim cât mai liberi în gândire și în simțire pentru a ne alinia la această vibrație.

Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care definește luna decembrie, aș alege ELIBERARE.  În momentul în care am extras cardurile am simțit mesajul prin cuvinte și aleg să vă transmit acest mesaj prin aceste cuvinte, pe care am să le numesc CHEI DE ACCES. Ele deschid portaluri spre profunzimile sufletului nostru și vom avea o lună în care vom fi mai sensibili la cuvinte, la cuvinte spuse, auzite, scrise sau intuite. 

INTUIȚIE - este piatra de temelie a lunii decembrie. Vom coborî adânc în conștiința feminină, acolo unde se naște, trăiește și se manifestă, energia feminină. Fiți atenți la partea stângă a corpului și la ce incearcă să vă transmită, indiferent că sunteți femeie sau bărbat. Prin intuiție veți ști ce este adevărat sau fals. Mare atenție la indoieli pentru că ele nu aparțin intuiției ci ele distrug intuiția. Găsiți echilibrul între minte și intuiție. 

VINDECARE - Pentru a avea acces mai ușor la intuiție este important să punem accent pe vindecarea inimii. In acest an 2016 am trecut prin multe pierderi: materiale, financiare, relaționale, am pierdut oameni dragi care s-au ridicat la cer sau poate ne-am pierdut sănătatea, am pierdut relații vechi de prietenie și pierderile sunt partea cea mai dificilă, chiar traumatizantă a procesului schimbării. Inima voastră a primit în plin aceste șocuri și are nevoie de vindecare. Cea mai aaccesibilă metodă de vindecare este plânsul. Lacrimile spală și sunt pansament pentru vindecarea sufletului. Nu vă fie teamă să jeliți, dati-vă voie și treceți prin acest proces de eliberare. 

HRĂNEȘTE-TE - acest cuvînt se referă atât la hrana fizică, cât și la hrana sufletului. Vom munci mult cu corpul nostru și pentru corpul nostru. Am învățat că avem un corp care este o carte de vizită pentru noi în relație cu ceilalți. Asta ne-a împins să facem tot ce putem să ne prezentăm cât mai bine și am făcut tot felul de excese care l-au agresat. Nu mai putem să ne comportăm cu el altfel decât cu respect și acceptare. Corpul nostru își cere drepturile și are nevoie de resurse pe care nu le poate lua decât din hrană. Așadar, v-ați abținut de la dulciuri și aveți poftă!? Ar fi bine să vă satisfaceți pofta cu măsură. Sunteți vegetarieni și corpul are nevoie de puțină carne!? Ar fi bine sa-i satisfaceți această nevoie. Ați făcut excese cu consumul de alimente procesate de tip fast-food !? Ce ar fi să investiți în mai multă hrană sănătoasă!? Aceste decizii și aceste schimbări sunt hrană și pentru sufletul vostru. 

RESURSE - Este foarte probabil să vă simțiți blocați și să nu știți în ce direcție să vă îndreptați. Luna decembrie este o lună a retrospectivelor și a planurilor pentru următorul an. De retrospective nu mai aveți energie pentru că anul 2016 v-a testat intens iar de planuri nu vă puteți agăța pentru că nu vedeți direcția. Vă propun un exercițiu de imaginație. Sunteți undeva în Univers, într-un loc în care resursele voastre de timp, energie și bani sunt nelimitate. În fața voastră aveți un ecran pe care sunt proiectate gândurile și ideile voastre. Ce vedeți pe acest ecran?? Acesta este răspunsul, aceasta este calea ... acestea sunt realele resurse. 

CURAJ - Poarta s-a deschis. Ai fost inchis intr-un spațiu care ai crezut că este suficient pentru a-ti trăi viața. Din când în când ai văzut dincolo de gard și ai inceput să îți dorești ... mai mult, mai bun, mai frumos ... dar ceva te-a oprit. A fost frica de necunoscut ... ,,Dacă tot ce ste în afara gardului este de fapt o iluzie!? Nu mai bine stau aici și mă fac că îmi este bine!?,, Vă recunoașteți în aceste gânduri!?? Arhanghelul Mihail v-a impins și v-a împins cu blândețe și determinare iar voi ați deschis porțile. Acum pășiți dincolo de gard și simțiți altceva decât v-ați așteptat, simțiți bucurie, curiozitate, curaj ...

DESTIN - ... și fiecare pas pe care îl faceți este un pas de destin. Vă identificați puterea și înțelegeți că un act de putere este expresia pasiunii, este expresia a tot ce vă reprezintă și vă arată cine sunteți în această lume. Pentru a vă manifesta puterea, găsiți-vă destinul.

MOTIVAȚIA - este într-un proces continuu de schimbare. Ceea ce azi ne trezește interesul, mâine este uitat sau trecut cu vederea. S-ar putea ca ceea ce ne interesează să ne distragă de la anumite responsabilități ceea ce poate deveni stresant și se poate transforma într-un pattern (model) comportamental. Sau poate că asta am făcut până acum și nu mai vedem cale de ieșire. Când avem astfel de confuzii înseamnă că nu facem ceva bine cu modul în care ne raportăm la viață. Avem nevoie de o schimbare pentru că acest pattern a devenit o rutină. Putem schimba job-ul, dieta, să începem un program de relaxare prin masaj, meditație sau sport, să ne odihnim mai mult, să ieșim în natură mai des ... Totul ține de conștientizare și de ... motivație. 

PROGRES - în sfera comunicării. Poate de aceea am simțit mesajul acestei luni prin cuvinte ... pentru că modul în care comunicăm, în care transmitem mesajele, în care împachetăm informația se va îmbunătăți foarte mult. Comunicarea cu ceilalți stimulează nașterea unor idei, mai mult suport și sprijin acordat celorlalți, clarificarea unor probleme. Aici vom avea cele mai frumoase și evidente reușite ... pentru că aici au fost și cele mai mari provocări. Am înțeles că persoanele care ne-au provocat cel mai mult ne-au fost cei mai buni profesori. Am trecut prin etape de revoltă, agresivitate, comportament opozant, înțelegere, acceptare ... Acum avem mai multă tărie și știm cum să abordăm lucrurile. Oricât de grele ar fi hățișurile, oricât de deasă ar fi pădurea, acum avem tăria și curajul necesare să vedem cărarea intuită cu atâta precizie. Pentru că sufletul nostru a început să simtă intensitatea luminii ... și nimic nu mai este imposibil. 
Așa să fie și așa este!
Monica Turic
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu