sâmbătă, 30 aprilie 2016

Mesajul Ingerilor pentru luna Mai 2016

Pentru a afla atmosfera generala a lunii, am folosit tarotul clasic. Nu sunt experta in utilizarea tarotului, am ales insa sa fac o interpretare intuitiva a acestei etalari si am avut surpriza placuta sa vad ca si utilizarea cardurilor cu ingeri ma duce in aceeasi directie.

Avem o luna extraordinara si pot sa spun ca cea mai puternica energie este cea a Arhanghelului Azrael. Curatarile prin care am trecut pana acum nu s-au finalizat, din contra sunt foarte accentuate in aceasta luna. Cele mai importante curatari le vom face in relatii, loc de munca si pe corpul fizic. Tot ce nu ne mai este de folos si chiar ne incurca in procesul ascensiunii, in aceasta luna va cunoaste ,,moartea". Suntem atentionati asupra modului in care gandim si mai ales asupra dependentelor noastre ... dependente de substante, de alimente, de comportamente, de persoane, de relatii ... Acest sfarsit este de fapt un nou inceput, soarele se va face simtit si va lumina cerul vietii noastre, ne va incalzi sufletele si ne va aduce speranta unui nou drum. Se incheie un ciclu de viata si scopul a fost atins. Acum vom lua totul de la inceput, avem mai multa experienta, suntem caliti dupa toate cele traite si experimentate si, chiar daca mai incercam sa ne agatam de o oarecare zona de confort, realitatea ne va pune in fata unor finalizari bruste. Ideile ne vor fi zdruncinate. Adevarurile vor iesi la iveala si ne vom da seama ca ne-am bazat pe idei iluzorii, in care am crezut cu tarie si acum se dovedesc a fi false. Totusi, energia debordanta adusa de prezenta soarelui, ne stimuleaza sa ne montam rapid si sa mergem mai departe, ne recunoastem si avem constiinta propriei valori. Astfel renastem, reintinerim, ne revitalizam, ne astepta o perioada de armonie, creativitate, intelegere, iubire ... Este posibil sa ne intalnim perechea, ne vom face prieteni noi si relatii profunde, in relatiile profesionale vom pune altfel problema si colaborarile vor fi fructuoase, vom fi mult mai constienti de nevoile noastre si ale celorlalti. Daca ar fi sa aleg un cuvant al lunii, mi-ar fi imposibil ... pentru ca avem: MOARTE - RENASTERE - ARMONIEPrimele unsprezece zile ale lunii sunt marcate de prezenta Arhanghelului Azrael. Am trait suferinta, am trait neputinta, am trait lipsa de speranta. Acum, Azrael ne spune: ,,Sa fie PACE!" A venit timpul sa ne transformam in profunzime. Sigur ca, tot ce am trait pana acum a facut parte din acest proces de transformare, doar ca aceasta perioada este un prag foarte clar pe care il vom depasi, il vom lasa in urma si vom privi cu credinta spre viitor. Simt ca nu intamplator incepem luna cu Sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Cristos. Este momentul in care omida se transforma in fluture. Luati-va timp si fiti constienti de emotiile transformarii. Bucurati-va de eliberarea trupului din stramtoarea coconului si simtiti cum aripile se deschid pentru a experimenta zborul. Acum suntem mai maturi, mai calzi si iubitori, avem disponibilitatea de a avea grija de ceilalti si de a petrece timp pretios cu cei de care ne pasa.

Din ziua 12 a lunii pana in 21, Arhanghelii Mihail si Ariel ne imping spre organizare si stabilirea unui plan de actiune, metodic si foarte detaliat. Da, un ciclu de viata s-a incheiat insa noi am crescut foarte mult, personal si spiritual iar intuitia este foarte accentuata. Sunt prioritare in aceasta perioada afacerile, aspectele profesionale, schimbarea locului de munca, schimbarea domeniului de activitate, inceputul unei noi afaceri, a unor noi relatii profesionale. Compromisurile au ramas in urma si oricum nu mai sunt sustinute energetic, asadar vom incepe sa ne desfasuram acolo unde ne simtim motivati, increzatori in sansele noastre, creativi si dornici de actiune. Acum semintele sunt magice si abia asteapta sa fie plantate.


Dupa data de 22, pana la sfarsitul lunii suntem in vibratia lui Rafael si Mihail. Chiar daca atentia ne este indreptata spre aspecte legate de cariera, chiar daca vom munci mai mult, putem spune ca experientele trecutului ne-au pregatit pentru aceasta etapa de viata si vom avea disponibilitatea sa fim prezenti si constienti de tipul de relatie pe care il dorim in viata noastra. Mihail ne aduce oamenii potriviti iar Rafael ne ajuta sa ne raportam emotional in mod echilibrat si armonios fata de acesti oameni. Avem astfel ocazia sa incheiem parteneriate de lunga durata, bazate pe incredere si colaborare.

Iata ca, luna mai este plina de inceputuri. Va rog sa fiti atenti la corpul vostru si chiar daca ati incheiat perioada postului, este necesara o detoxifiere. Mancarea raw-vegan si sucurile de fructe si legume sunt optiunea cea mai potrivita. Apelati la un specialist si la terapii alternative pentru a va sustine aceasta detoxifiere. In rest, numai de bine ... Hai, deschideti aripile si simtiti aerul (ideile) din jur ...
Asa sa fie si asa este.


Citirea realizata cu ajutorul etalarilor: Tarot, Stephanie Pui-Mun Law si Barbara Moore, Archangel Power Tarot Cards, Doreen Virtue & Radleigh Valentine


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu