sâmbătă, 2 aprilie 2016

Mesajul Ingerilor pentru luna Aprilie 2016

Prezenta Arhanghelului Mihail este intotdeauna reconfortanta si plina de speranta. Ghidarea lui ne aduce incredere ca drumul pe care suntem este drumul cel bun iar noi ne deplasam in directia optima. Sigur, viata de zi cu zi si tendinta noastra de a analiza totul si de a trece fiecare experienta si fiecare pas prin filtrul ratiunii, ne determina sa accesam in continuare si fricile cu care am fost atat de obisnuiti pe parcursul vietii. Iata ca, si de data aceasta urmam, calea eliberarii si calea libertatii sufletului. Ca totul sa fie calm si linistit, inca mai avem de eliberat si de renuntat la anumite bagaje existentiale. Controlul ... da, controlul este una dintre pietrele cele mai grele pe care rucsacul mintii noastre inca il cara cu responsabilitate si indarjire. Pentru ca totul TREBUIE sa fie PERFECT, pentru ca totul trebuie sa urmeze un plan bine conturat si totul trebuie sa fie in acord cu analiza pe care o facem de fiecare data cand avem un plan. Evident ca Mihail ne indeamna sa urmam calea inimii, sa ne eliberam de nevoia de control pentru a da voie mintii sa auda ceea ce sufletul are trasat ca plan de viata ... insa, ce alegem noi este conform cu potentialul nostru de eliberare in acest moment al vietii noastre. Toti suntem impinsi, toti suntem ghidati, indiferent ca avem deschidere sau nu spre spiritualitate. Ceea ce alegem tine de constientizarea nevoilor sufletului. Din fericire, valurile de energie din ultima perioada, au dat la o parte ceata de pe ochii multor suflete si aceasta deschidere este mult mai VIE si mult mai ACTIVA.


Drumul pe care ne aflam este unul provocator. Directia este buna, sufletul isi urmeaza misiunea ... piedicile vin din insotitorii cu care alegem sa parcurgem acest drum. Imaginati-va ca sunteti intr-o padure in care linistea este atat de placuta si tot ce va doriti este sa o integrati in structura mintii voastre. Dar alaturi de voi se afla o persoana care trancaneste continuu, care de fiecare data cand vede ca nu sunteti atenti la povestea ei, va loveste usor cu mana, care ajunge chiar sa se puna in calea voastra pentru a fi sigura ca v-a captat atentia. Asta va poate enerva, va poate determina sa o respingeti, sa o puneti la punct intr-un mod direct si poate chiar agresiv. Ce se intampla cu dorinta initiala!? S-a risipit ... Mihail va ofera o solutie: NEGOCIEREA. Nu va grabiti sa reactionati ci incercati sa priviti in spatele acestei atitudini si sa vedeti strict nevoia de atentie a celeilalte persoane. Si negociati aceasta atentie. ,,Uite, nevoia mea acum este de LINISTE. Haide sa pastram aceasta liniste si in momentul in care iesim din padure, o sa te rog sa imi spui toata povestea." Asumati-va aceasta negociere cu curaj si determinare. Nu va temeti ca astfel ati putea jigni aceasta persoana. Aveti dreptul sa va bucurati de orice clipa, aveti dreptul la liniste si intimitate, aveti dreptul sa va satisfaceti nevoile inainte de a va gandi la ceilalti. Deschideti-va inima si faceti mintea sa taca. Asta este metoda cea mai optima pentru a ne continua drumul cat mai usor.


In prima jumatate a lunii inca ne mai luptam cu blocaje emotionale. Suntem mental centrati pe ce NU avem si ce ne lipseste din perspectiva normelor sociale si familiale. Nu avem relatia perfecta, nu avem copii cuminti, nu avem job-ul potrivit, nu avem parinti intelegatori si protectori, nu avem suficienti bani, nu suntem suficient de frumosi si slabi, nu, nu, nu ... Cu atitudinea asta riscam sa ne simtim pierduti in lumea noastra si sa ratam oportunitatile care vin inspre noi. Provocarea este sa reusim sa abordam aceasta perioada cu intelegere si caldura dar in acelasi timp cu incredere si inventivitate. Amintiti-va ca aveti foarte mult de oferit celor mai putin norocosi. Amintiti-va ca aveti in jurul vostru oameni cu care rezonati si care va pot aduce bucurie si pozitivism. Amintiti-va ca nu suntem singuri si ingerii au tot timpul chef de joaca :) Amintiti-va ca intotdeauna cand ati cerut cu inima ati primit exact ce aveati nevoie si mintea nici macar nu intuia.
Cea mai mare bucurie este prezenta Arhanghelului Gabriel care, in spatele acestor macinari ale mintii noastre, ne stimuleaza creativitatea si ne pregateste cu idei pentru ceea ce VA SĂ VINĂ. Avem o arcana majora si asta aduce constientizarea importantei acestui moment din viata noastra. Noi idei, noi proiecte, o nastere, o casatorie, achizitionarea unui animal de companie, orice este nou este binevenit si incununat de succes si realizare. Este o perioada excelenta pentru a ne vindeca, este o perioada excelenta pentru a ne petrece mai mult timp in natura, este o perioada excelenta pentru CRESTERE.


A doua jumatate a lunii o avem alaturi de noi pe Fecioara  Maria si minunata ei energie a iubirii si a protectiei materne. Familia si copilul interior sunt prioritare in aceasta perioada pentru ca este important sa intelegem si sa ne pregatim pentru momentul invierii Domnului nostru Isus Cristos. Sa simtim PUTEREA energiei FEMININE,  acea energie creatoare si datatoare de viata, iubitoare, tandra, blanda si gentila. Gabriel ne aduce idei creatoare, Fecioara Maria le amprenteaza cu tot acest evantai vibrational, tocmai pentru a ne asigura de reusita noilor inceputuri. Intuitia este la cote foarte ridicate. Este esential sa o ascultam si sa o urmam. Mesajele Divine curg pe aceasta cale si ne stimuleaza sa ne deschidem mai mult spre COPILUL INTERIOR. Sa intelegem ca un moment de joaca si amuzament ne poate ridica vibratia si ne este mai usor sa inaintam. Sa cantam si sa ne bucuram pentru NASTEREA (vazuta ca existență ) lui Isus, pentru nasterea proiectelor mult dorite, pentru nasterea si renasterea noastra.

Asadar, avem o luna care inca ne mai provoaca dar ne si ofera motive de bucurie si inceredere in drumul nostru si in potentialul cu care am fost inzestrati. Suntem exact unde ne este menit sa fim si misiunea noastra este sa ne ascultam intuitia si sa o urmam cu incredere.

Asa sa fie si asa este.
Multumesc pentru ghidare.

Etalaare realizata cu ajutorul a trei seturi de carduri: Arhanghelul Mihail, Doreen Virtue; Angel Tarot Cards, Doreen Virtue & Radleigh Valentine; Mary, Queen of Angels, Doreen Virtue.

2 comentarii:

  1. De ce nu postati si mesajele fiecarui arhanghel in parte?Eu slujesc lui Jophiel de cateva luni si nu stiu mesajul lui Jophiel pe care are elsa-l transmita tuturor acelora care doresc sa-si cultive spiritualitatea ezoterica?
    Eu nu am nevoie de carti de tarot, deoarece eu imi aud in fiecare dimineata si seara mesajele ghizilor astrali si ale ingerilor si arhanghelilor special concepute pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am nevoie de carduri insa ma folosesc de ele in citirile publice. O sa incerc sa prezint fiecare arhanghel si mesajele primite de la fiecare dintre ei in parte. O sa incep cu luna mai si cu Arhanghelul Azrael pentru ca energia lui este foarte puternica in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere