sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Mesajul Entitatilor de Lumina pentru anul 2016

Este plin internetul de tot felul de predictii ale acestui an, angelice, astrologice ... Am sa incerc sa transmit si eu un mesaj pe care l-am cerut ,,simplu si relevant". Am folosit trei pachete de carduri si am extras o singura carte din fiecare iar o carte a sarit din pachet.
Avem in fata un an al actiunii si al manifestarii creativitatii si intuitiei. Ne vom confrunta cu variatii ale luminii si intunericului adica, cu ce ne este familiar si cu ce este neasteptat sau neprevazut. In continuare vom petrece mult timp in afara zonei de confort insa si sustinerea este mult mai mare si evidenta pentru ca, ne urmam destinul si doar destinul. Vom pune in valoare proiecte deja incepute, relatii deja formate, aspiratii ...
Avem acces la intelepciunea sufletului si primim raspunsuri la fiecare intrebare pe care o formulam. Mare atentie pe ce ne centram gandurile. Am acumulat cunostinte dar avem si acces la acele cunostinte acumulate in existentele noastre anterioare. Prosperitatea este prezenta in fiecare actiune intreprinsa daca suntem suficient de intelepti si ne ascultam vocea interioara. Se pare ca asta este LECTIA ANULUI 2016
,,Sa ne lasam ghidati de forta launtrica, de Vocea Sinelui nostru Divin".
Daca intelegem asta si ne lasam, atunci experientele vor avea rezultate la care nici nu am visat iar noi devenim conducatorii de drept Divin ai propriului nostru destin. Toate canalele ne sunt deschise si primim suportul entitatilor de lumina prin toate formele posibile. Visele nocturne vor fi insa cele mai ,,active".
Nu mai avem timp de pierdut cu rautati, invidii, frustrari si enervari. Exercitiul iertarii va fi exersat atat cat este necesar ca sa intelegem ca iertarea inseamna in primul rand ca ,,greseala" celuilat este pentru noi o accelerare a ascensiunii si astfel, sa trecem mai departe la ce este esential pentru noi si pentru proiectele noastre.
2016 este un an in care se nasc proiecte, relatii dar si copii. Este un an in care se fructifica energia investita pana acum in diferite arii ale vietii noastre. Incercati sa evaluati care este aria in care ati investit mai mult in ultimul an si constientizati ca acolo vor fi si cele mai mari beneficii in 2016. Dar sunt si multe surprize, asa cum spuneam la inceput emoticon wink
Sa nu uitam sa aducem totul in echilibru ... muncim mult dar avem nevoie si de ceea ce ne aduce bucuria vietii. Este important sa avem grija de copilul nostru interior, sa nu uitam sa-i acordam atentia cuvenita. Uitarea sau neglijarea acestui aspect se va rasfrange asupra corpului fizic.
Anul 2016 continua ceea ce am inceput la sfarsitul lui 2014 cu mentiunea ca acum se fructifica ceea ce avem ca forta a destinului. Vom avea multe perioade cu abundenta informationala si energetica pentru ca se vor deschide multe portaluri. Ne indreptam cu pasi tot mai rapizi spre un an 2017 care va fi o reala bucurie.
Asa sa ne ajute D-zeu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu