marți, 1 decembrie 2015

Mesajul Îngerilor pentru luna Decembrie 2015

Ultima citire lunara am realizat-o in luna august. Am avut de atunci cateva luni tumultuoase, cu multe curatari, cu provocari si lectii, cu alegeri de destin care toate au avut darul de a ne aduce mai aproape de ceea ce suntem si de menirea intregii noastre planete aflata intr-un proces de ascensiune. Am avut in permanenta sprijin Divin si, chiar daca ne-a fost poate mai greu, am si simtit mult mai puternic vibratia ingerilor si a entitatilor de lumina. Desi este sfarsit de an, procesul schimbarii si transformarii continua. Mai mult ca niciodata pana acum, ni se transmite sa cream energia grupului de ascensionare, sa ne unim fortele si sa construim un viitor cu o vibratie inalta. Daca in ultimele luni fiecare a avut o perioada de solitudine in care a fost pus in fata unor alegeri, de acum incolo fiecare va trebui sa puna la comun propriul potential vibrational pentru a ajuta la intregul proces transformator.

ASPECTUL GENERAL AL LUNII:

Avem doua semne de aer si unul de foc, ceea ce inseamna provocari in sfera intelectului. Suntem impinsi sa luam decizii pe care sa le si punem rapid in practica. Suntem manati de nevoia de dreptate si justitie, vor fi multe adevaruri scoase la iveala, in special la nivel colectiv. Cei care nu au facut alegerile corecte pana acum si ne conduc din spatele unor functii vor fi supusi judecatii si vor suporta consecintele legale ale alegerilor lor. Dar tot ce se intampla la nivel macro se reflecta si la nivel micro asa ca putem spune ca nu mai putem negocia nimic in afara adevarului Divin si de destin. Vom fi provocati la nivel de gandire. Cum gandim este si devine tot mai pregnant un job full time. Fiecare gand negativ sau destabilizant va fi obiectul muncii noastre in fiecare clipa. De asemenea, vor fi provocari la nivel de cuplu si comunicare in cuplu. Se vor aprinde pasiuni si se vor stinge relatii fara comunicare si fara trairi emotionale pozitive.
Este o luna incarcata de sarbatori, o luna plina de daruri si de bucurii aduse sufletului. Sa avem grija sa ne luam acest rol in serios, sa punem mana de la mana si sa fim sprijin pentru ceilalti, sa ne bucuram de zilele in familie, sa profitam de momentele de odihna. Provocarile la nivel mental si intelectual ne consuma mult din energie si avem nevoie de mai multe momente de odihna.

VIBRATIA INGERILOR SI A ENTITATILOR DE LUMINA:
Arhanghelul Chamuel este foarte prezent in luna decembrie. Misiunea lui este sa aduca pace sufletului nostru printr-o profunda apropiere de Sinele Divin. Suntem foarte aproape de Regasirea Sublima a Luminii Divine. El va lucra indeaproape cu Arhanghelul Mihail pentru a primi protectia necesara in toata aceasta perioada. Nu mai avem motive pentru a ne indoi de sprijinul pe care il primim din lumina. Acesta este mesajul foarte clar si direct al celor doi arhangheli: ,,Ai toate darurile la indemana pentru a reusi si pentru a-ti fi bine. Esti protejat si esti inconjurat de Lumina si Iubire. Esti minunat !! Straluceste ACUM !!" Chamuel ne stimuleaza o latura a personalitatii noastre care are darul de a aduce, la randul nostru, protectie si ocrotire. Vi se arata directiile in care sa interveniti, in ce sa va implicati, pentru cine sa fiti sprijin. Traiti cu respect si asumare COMPASIUNEA pentru cei mai putin norocosi. Ajutati-i sa se aseze si ei pe directia lor, fiti ingerul/mesagerul/ghidul de care au nevoie.

LA CE SA NE ASTEPTAM:

La contactul real cu adevarata rezonanta a sufletului nostru. Ne intoarcem ACASA pentru ca vom afla si vom intelege ca adevaratul ,,acasa" este aici, in acest loc, in aceasta existenta, in aceasta experienta de viata. Vom intelege si vom accepta ca misiunea sufletului nostru este sa isi reveleze adevarata putere.

Pana acum am inteles ca suntem intr-o cutie dar ne-a fost frica sa iesim din ea. Am fost scuturati pana cand, nu am avut incotro si a trebuit sa scoatem capul afara din cutie, sa vedem dece suntem atat de agitati. Am aflat ca nu suntem unde trebuie sa fim, ca stam intr-o cutie care nu este a noastra iar cutia este pe o masa aflata intr-un profund dezechilibru. Cu greu am iesit din cutie si am experimentat mediul inconjurator dar fiecare necunoscuta ne-a determinat sa ne ascundem din nou in cutie. Tot acest Inauntru-Afara din cutie a deteriorat cutia. Nu prea mai putem sa ne ascundem pentru ca nu mai avem o cutie. Suntem expusi iubirii si luminii si este cazul sa ne asumam aceasta experienta.Tocmai pentru ca suntem puternici prin conexiunea cu telul nostru Divin. Acum, tot ce trebuie sa facem este sa ramanem centrati pe ceea ce este important pentru noi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu.
Multumesc pentru ghidare, multumesc pentru reconectare.
Sarbatori fericite tuturor !!
Monica Turic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu