miercuri, 4 iunie 2014

Mesajul Ingerilor pentru luna Iunie 2014

Mesajul Ingerilor pentru luna Iunie 2014

Cuvantul a carui vibratie ne va insoti in luna Iunie este: ECHILIBRU <3
Aspectul general al lunii:
In luna Iunie ne aflam sub vibratia si protectia Arhanghelului Mihail. Va fi o luna grea insa nu mai grea decat lunile care au trecut si care ne-au provocat atat de mult. Este o luna a carei vibratie merge in continuare pe ideea de schimbare dar de data aceasta totul se va misca mult mai repede. Daca pana acum am mai amanat sau ne-am arata nepregatiti pentru anumite actiuni, de data aceasta nu mai putem amana nimic pentru ca totul va incepe sa se aseze pe o traiectorie. Suntem in fata unor drumuri deschise iar Mihail ne vegheaza pentru a alege ce este mai bun pentru noi. Totusi, nu este cazul sa fim impulsivi. Este bine sa fim atenti la detalii si la ceea ce vine inspre noi ca oportunitati pentru ca acestea vor exista si vor fi tentante pe anumite paliere. Vom avea idei si solutii creative iar Mihail ne va oferi protectia, puterea, curajul si increderea in Sine de care avem nevoie.

Ce pasi avem de facut si in ce directie:
In primul rand este important sa luam deciziile pe care le-am tot amanat. Continuand sa taraganam lucrurile, ne prelungim conflictul interior intre minte si inima. Este important sa gasim calea de mijloc si sa nu ne aruncam in extreme, adica sa luam deciziile doar cu mintea sau doar cu inima. Apoi, nu ne ramane altceva de facut decat sa ne deschidem aripile si sa ne luam zborul. Daca pana acum ne-am subestimat, acum este timpul sa ne manifestam in adevarata noastra putere interioara. In aceasta perioada este posibil sa apara in viata noastra o persoana care are rolul de a ne stimula si a ne arata cat de frumos ne putem manifesta puterea interioara si cat de benefic este pentru evolutia noastra.

In al doilea rand, avem nevoie de organizare in ganduri si idei. Uriel ne va aduce idei si solutii la problemele cu care ne confruntam, totusi este important sa le structuram pentru a ne manifesta cu forta si determinare in directia pe care o dorim. Suntem la finalul unor proiecte, la finalul unor relatii la finalul unei etape de viata. Inca mai sunt aspecte ale vietii noastre in care avem nevoie sa facem o re-evaluare a lor si pentru asta il avem aproape pe Arhanghelul Jeremiel. Este vorba despre relatiile intime si relatiile de familie. Re-evaluati aceste relatii si identificati ce mai trebuie si mai poate fi schimbat, vindecat, transformat sau daca este cazul sa va indreptati in alta directie.

Cum sa ne raportam la noi in aceasta perioada:
Sa intelegem si sa acceptam ca totul se intampla cu un motiv anume, ca nimic nu este intamplator. Sa coboram in noi si sa ne eliberam de regrete pentru ca ele nu ne mai sunt de folos. Raphael este alaturi de noi si ne sustine cu intregul proces de vindecare: fizica, emotionala si spirituala <3 Chiar daca nu totul arata asa cum ne-am asteptat sau cum ne-am dorit, ACUM este momentul sa dam credibilitate ideii ca Universul are cele mai bune solutii si are ceva mai bun pentru noi, ceva pus deoparte. Toate alegerile si schimbarile pe care le producem ne vor fi rasplatite. Poate nu imediat dar este important sa nu ne descurajam si sa nu ne lasam atrasi in vechile scheme mentale sau in ideile si judecatile altora. Chiar daca vom fi provocati la schimbari si ele se vor manifesta in exterior, este totusi un timp al nostru cu noi insine, in care avem nevoie sa luam deciziile pas cu pas si sa ne miscam in ritmul propriu.

Cum sa ne raportam la ceilalti in aceasta perioada:
Este important sa ne ascultam intuitia si sa pastram un echilibru in tot ceea ce facem in relatie cu ceilalti. Vom fi destul de provocati pe acest aspect si ne vom manifesta sensibilitatile. Avem nevoie mai mult ca niciodata sa ne ascultam intuitia, acea voce interioara care a fost ignorata de atatea ori spunandu-ne: ,,Mi se pare, nu asta a vrut sa faca / sa spuna..." Vor fi dificultati in primirea si gestionarea banilor. Pe acest aspect lucrurile se vor misca greu si asta ne va pune la incercare rabdarea. Este important sa fiti atenti la acest aspect si sa nu faceti decat acele investitii absolut necesare. Este posibil ca si evolutia in cariera / job sa fie blocata sau sa se miste mai greu si implicit relatiile cu ceilalti vor fi mai tensionate. Tocmai de aceea avem nevoie de echilibru si sa fim atenti la fiecare pas pe care il facem. Pentru asta o avem alaturi de noi pe Haniel. Ea ne stimuleaza intuitia si clarviziunea si ne va fi ghid pentru a discerne si a ne urma acele idei si sentimente optime in procesul nostru evolutiv spiritual.

La ce sa ne asteptam in viitor:
La sentimentul ca trebuie sa mergem mai departe, ca trebuie sa ne miscam intr-o alta directie. Vom creste emotional si spiritual si ne va fi mai usor sa lasam trecutul in urma. Toate aceste schimbari ne vor aduce beneficiile de care avem nevoie. Chiar daca vor fi momente in care vom sesiza anumite senzatii de gol interior, este important sa le percepem ca pe stari trecatoare si sa nu ne lasam atrasi de panica. Nu lasati nimic sa va distraga de la adevarata cale. Veti sti instinctiv ce aveti de facut si din fericire nu veti mai putea amana lucrurile.

Am realizat aceasta citire cu doua tipuri de carduri: Archangel Power & Angel Power Tarot Cards - Doreen Virtue & Radleight Valentine. Toate cartile extrase pentru aceasta citire vorbesc despre schimbare. Este o luna in care ne vom intelege si accepta anxietatile si vom fi impinsi pe drumul nostru. Cel mai usor ne va fi daca ne ascultam intuitia si urmam ghidarea interioara, divina ... cel mai greu ne va fi daca ne vom opune schimbarii si vom incerca sa controlam tot ce traim ca experiente de viata. Ideea este ca nu mai putem sa mergem pe acea vibratie a fricii care naste anxietati si depresii si care ne stimuleaza la control. Vom invata realmente ce inseamna ,,sa-ti dai drumul" si sa accepti ca viata nu este nedreapta ci iti ofera ceea ce vibrezi.

Asa sa fie si asa este!
Multumesc pentru gidare <3
Monica TuricNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu