luni, 30 iunie 2014

Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2014

O luna ACTIVA 
Am facut citirea cu trei seturi de carduri si am impartit luna in trei parti. Astfel:

In prima parte a lunii (primele zece zile) ne aflam sub protectia lui Mihail. Ce frumos se potrivesc citirile. Iata ca, si in citirea pe saptamana aceasta tot Mihail a dorit sa ne constientizeze de puterea noastra interioara. El ne spune ca este un inceput de luna numai bun pentru a experimenta ,,zborul". Suntem conectati cu esenta sufletului nostru angelic si atunci cand respiram profund si ne pozitionam in inaltul cerului, vom avea o perspectiva mult mai clara a ceea ce suntem si a ce avem de facut. Ingerii lucreaza la a ne aduce oportunitatile de care avem nevoie iar noi nu trebuie sa facem altceva decat sa ne pozitionam in postura celui care este sarbatorit cu daruri.

Oricat de sacaitoare sunt gandurile ,,Mie nu mi se intampla nimic bun", ,,Eu nu sunt atat de important/a pentru a primi ceva nou si oportun", Mihail va spune ca sunteti toti fiinte iubite ale lui D-zeu si toti meritati ce este mai bun pe aceasta lume si ca doar astfel de ganduri v-au tinut la distanta de ceea ce va este menit. Fiti atenti si deschisi la ceea ce vine spre voi. Fiti prezenti si faceti alegeri folosindu-va de capacitatile voastre de analiza si logica. Este timpul sa va miscati, este timpul sa zburati.

Mijlocul lunii (intre 11-20 ale lunii) va fi plin de actiune/activitate. Mi-au sarit din pachet trei carti in plus fata de cele extrase. Ne vom explora creativitatea si senzualitatea si vom fi in sinergie cu ciclurile vietii.

Jeremiel ne spune ca latura noastra emotionala feminina ne va fi foarte stimulata ducandu-ne in adancul fiintei noastre si ajutandu-ne sa fim ,,la curent" cu viata noastra. Sunt schimbari minunate care vin inspre noi. Evenimente neasteptate, oportunitati financiare, abundenta ... cam asta ne asteapta. Iata ca, vom avea alaturi de noi o pleiada de arhangheli care ne sustin si ne ajuta sa facem alegerile cele mai bune ... Mihail, Jeremiel, Gabriel, Sandalphon ...

Gabriel ne spune ca aceste schimbari de viata neasteptate au nevoie sa fie abordate cu rabdare, cu solutii neobisnuite si creativitate, cu convingeri si atitudini unice si eclectice. Este timpul sa fim noi, asa cum suntem, asa cum ne dorim sa ne manifestam.


Sandalphon ne spune ca este timpul sa ne punem intrebari legate de regulile, restrictiile si convingerile limitative pe care le avem despre noi si depre ceilalti. Toate acestea ne-au tinut blocati si departe de manifestarea propriilor dorinte. Acum este un timp numai bun pentru a cunoaste oameni noi, pentru a ne face prieteni, pentru a avea relatii bazate pe convingeri noi, sanatoase si suportive. Sa nu ne miram daca vor fi oameni care ne vor propune colaborari, ne vor propune job-uri noi si provocatoare pe calea evolutiei, ne vor propune parteneriate si proiecte la care pana acum, poate nici nu am indraznit sa ne gandim. Vom fi pusi sa lucram in echipe/grupuri care ne vor stimula modul in care gandim si ne manifstam, ne vor ajuta sa ne punem in valoare, sa iesim in evidenta prin ceea ce ne defineste. Vom primi daruri, ne vom arata darurile si vom oferi daruri ... vom inainta pe scara evolutiei in relatie cu noi si cu ceilalti ... vom invata notiunea de UNITATE.

Relatia cu partenerul de viata va trece la un alt nivel. Este posibil sa reevaluam ceea ce am trait pana acum si sa spunem PAS, sa alegem sa ne retragem si sa o facem intr-un mod cat mai pasnic. Nu mai suntem dispusi sa facem compromisuri, nu mai suntem dispusi sa ,,tragem" dupa noi o relatie bazata doar pe obisnuinta si convenienta sociala. Este posibil sa punem capat unui conflict in relatia de cuplu si sa vedem punctul de vedere al celuilat cu intelegere, iertare si acceptare, sa constientizam iubirea si respectul care ne-au tinut impreuna si care sunt mai valoroase decat orice punct de vedere diferit. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, este posibil sa cunoasca pe cineva cu care se vor simti compatibili iar relatia va trece repede la un alt nivel de intimitate. 

Ultima parte a lunii (dupa data de 21) alaturi de Mihail va sta Raphael. Impreuna, ei ne vor ajuta sa ne recunoastem si sa ne manifestam autoritatea spirituala. Suntem aici, in aceasta viata, pe aceasta planeta pentru a realiza ca suntem fiinte spirituale cu experiente umane intr-un corp fizic, in urma unei incarnari. Atunci cand ne reamintim cine suntem cu adevarat, vom indeparta orice neincredere, orice convingeri limitative si vom fi capabili sa cream o ,,biserica" oriunde ne aflam.
Norocul va fi de partea noastra, vechile blocaje vor fi indepartate si totul se va misca foarte repede. Toate indoielile care v-au incercat credinta se vor transforma in convingeri pozitive. Orice temere ati avut initial legata de un eveniment, o situatie, o persoana vi se va arata ca totul a fost inspre binele vostru cel mai inalt. 


ACUM SE MANIFESTA DESTINUL.
Imbratisati-va viata, imbratisati trecutul, amintiti-va de frumusetea copilariei, constientizati unde sunteti si ce experiente de viata v-au adus la acest grad de evolutie. Astfel, veti intelege ca totul a fost inspre binele vostru, ca sunteti cei de azi pentru ca l-ati constientizat, inteles si acceptat pe cel de ieri. ca poate viata nu a fost usoara dar acum nu ati schimba nimic din ce ati experimentat, tocmai pentru ca intelegeti ca totul este cu VOIE DIVINA.

Asa sa fie si asa este!
Multumesc ingerilor pentru ghidare 
Monica Turic


Citirea a fost realizata cu trei tipuri de carduri: Angel Tarot Card, Archangel Power Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleight Valentine si Dream Oracle Cards de Kelly Sullivan Walden.

P.S. Aceste citiri sunt intuitive si predictive. Ele se implinesc mai mult sau mai putin in functie de alegerile personale ale fiecaruia. Noi toti ne aflam insa intr-o vibratie unica, care se manifesta la nivelul intregii planete si care ne predispune la anumite alegeri si comportamente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu