sâmbătă, 26 decembrie 2020

Cuvântul anului 2021 - partea a III-a

Ceea ce va fi are legătură cu două aspecte ale existenței noastre: Aspirațiile și Timpul. 

Aspirația este cea care stimulează puterea. Scopul nostru în această existență este atât fizic cât și spiritual, implică totalitatea ființei noastre. Fără echilibrul dintre fizic și spiritual, aspirațiile noastre devin concepte goale. Este ca o catedrală sub domul căreia au loc ceremonii și ritualuri dar pentru asta avem nevoie de o bază puternică în ceea ce privește capacitatea noastră, încrederea celorlalți în noi și responsabilitatea noastră față de aceste aspirații. Aspirațiile sunt cele care construiesc altarul spiritual al puterii personale, este arhitectul realizărilor noastre și are în spate rămășițele vechilor civilizații.  Păstrați-vă inima deschisă, amabilă și iubitoare, astfel încât energia Universului să poată circula liber prin voi. Este dificil să ai aspirații fără să fii judecat dar judecățile de valoare te limitează și pun un gard în jurul conștiinței de Sine. Acordați mai multă atenție tuturor alegerilor voastre de viață și un flux liber aspirațiilor voastre.

Ce este timpul ca acesta să aibă o astfel de putere de a schimba înapoi în țărână tot ceea ce există? Ce este această forță nevăzută, la fel ca vântul care poate modela pământul și viețile noastre? Învață să te joci cu timpul. Timpul este suprarealist, cam ca peștii care înoată pe vârfurile copacilor. O persoană cu putere știe să aranjeze timpul și să se raporteze corect la el. Pune-ți ceasul și fii conștient de ora la care faci totul. Privește soarele, luna, tranzitul stelelor. Află timpul în care Venus este cel mai jos pe cer înainte de zori. Fii conștient de ciclurile tale - când îți este foame, când dormi. Societatea noastră este obsedată de timp, așa că acum „devine” timp. Dacă sunteți obsedați de timp, este mai bine să-l explorați decât să-l negați. Atunci este posibil să renunți la obsesia ta și să lași un concept ca timpul să-și ocupe locul potrivit în viața ta. Puterea ta depinde de utilizarea timpului.

Așa este și așa va fi!

Pentru mine, cartea Self-ului este cea care îmi transmite și Cuvântul anului 2021 - FLOW (curgere, flux, debit). Voi avea de învățat o lecție foate prețioasă ... o lecție pe care o tot primesc de ceva ani și nu vreau nicicum să o integrez ... pentru că mintea vrea să dețină controlul ... Va fi necesar să mă mișc cu fluxul vieții pentru că doar atunci ,,floarea ființei mele începe să înflorească”. 2021 îmi oferă posibilitatea să mă liniștesc și să-mi transform nevoia de control a minții în intuiție. Astfel voi putea deveni senină și total în puterea mea. Este ca o creangă care plutește pe apa unui râu de munte. Dacă până acum am tot încercat să controlez această creangă, acum va trebui să învăț să o las să curgă odată cu apa, înțelegând că apa are inteligența ei și știe unde să o poarte ... exact acolo unde trebuie să ajungă, reducând controlul mental și accesând mai frecvent natura mea intuitivă.

          Mesajul îngerilor:  Lasă-te și relaxează-te în fluxul etern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu