miercuri, 2 ianuarie 2019

Îngerul Adriel - ocrotitorul relațiilor de dragoste, al onestității și al morții

Numele lui înseamnă "Ajutorul meu este Dumnezeu" și este unul dintre îngerii conducători ai celor 28 de vile (aspecte) ale Lunii, fiind conducătorul Conacului al Șaptesprezecelea al Lunii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de Alchil sau Coroana Scorpionului. El este, de asemenea, unul dintre păzitorii cerului și unul dintre gardienii celești ai Vântului de Sud și ai Vântului de Est.

Acest înger puternic vă poate ajuta atunci când vă confruntați cu o lipsă de încredere în sine. El vă va ajuta să vă reparați imaginea de sine zdrobită. Dar el vă poate ajuta și să acceptați schimbările din jurul vostru. El vă va face să înțelegeți că schimbările sunt importante în viața voastră. Și vă ajută să vă deplasați înainte pe calea vieții voastre. El este și îngerul onestității. Prin urmare, el vă va influența să fiți cinstiți nu numai cu voi înșivă dar și cu cei din jurul vostru.

Îngerul Adriel este ocrotitorul relațiilor de dragoste și cel care contribuie la disiparea greutăților și a obstacolelor dintre două persoane care se iubesc, facilitând uniunea acestora. El este cel care aprofundează legăturile de dragoste dintre doi oameni și împiedică infidelitatea. El este cel care poate conduce o relație spre noi înălțimi spirituale. Se spune că este bine să îi adresezi o rugăciune acestui înger mai ales în zilele de luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu