vineri, 30 martie 2018

Această situație este deja rezolvată

31 martie - 1 aprilie 2018

Pentru acest weekend, mesajul lui Mihail este foarte clar: ,,Rămâneți în această situație pentru că problemele se vor rezolva curând.”

Am avut o săptămână provocatoare și Mihail a dorit să fie prezent ca suport și ghid prin aceste vremuri tulburi. Dar cea mai importantă dorință a lui este să vă arate că este dispus să vă fie însoțitor pe drumul vieții. Și chiar dacă munca lui și a îngerilor nu este întotdeauna vizibilă imediat, ei vor să știm că acolo, în ,,culise”, muncesc pentru noi și pentru binele oamenilor.

Atunci când realitatea vieții pe Pământ este întunecată, ei sunt sprijinul nostru cel mai de preț. Au nevoie să știm asta, avem nevoie să înțelegem asta și să le facem loc în viața noastră la modul conștient pentru că ei aduc lumină. Ei nu caută aplauze, ei au nevoie de încredere ... ei nu se fac vizibili pentru că, avem nevoie să-i vedem din spatele ochilor pentru a ne întări credința ... nu ne cer recunoștință ci sunt încântați când le cerem ajutorul ... totuși ar fi frumos să le mulțumim ... pentru că, de fapt, ne mulțumim nouă că ne-am dat voie ... Ne-am dat voie să credem, să acceptăm, să ne bucurăm și mai ales să FIM.

Rugăciune:
,,Las toate grijile și preocupările în seama ta, în schimbul adevăratei păci în toate aspectele. Îți mulțumesc că ai rezolvat această situație (dați detalii privind situația) într-un mod perfect divin.”
Așa să fie și așa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu