sâmbătă, 2 decembrie 2017

Mesaj intuitiv pentru luna Decembrie 2017

Pentru această citire am folosit trei seturi de carduri pentru a intra in conexiune cu spiritele elementale, cu Mama Pamant (Pachamama) si cu ingerii. Pentru că ne amețește vântul schimbării, spiritele elementale reprezentate de fluturi prin Butterfly - Oracle Cards for life changes, Mama Pământ reprezentată prin The Power Deck - The Cards of Wisdom și îngerii prin Guardian Angel Tarot Cards.

Înainte de a interpreta mesajele, doresc sa impărtășesc un vis pe care l-am avut azi noapte și care are legătură cu tot ce se întâmplă în această lună.

Locuiam într-o casă la malul mării/oceanului și aveam geamuri care nu se prea închideau pentru că nu era necesar să stea închise datorită climei. Am văzut marea agitată și m-am uitat pe cer să văd dacă vine vreo furtună. Nu era vorba de furtună ci de faptul că pe cer era ceva care semăna cu un meteorit dar care plutea deasupra Pământului. Am început să-mi sun familia să le spun că singurul loc unde se pot proteja de ce va veni este apa. Am intrat în mare și am simțit că ceva curge din cer, ca o ploaie dar nu erau nori. Am înțeles că era o substanță care a topit tot ce era viu. Doar cei care erau în apă au scăpat. Apoi o bubuitură puternică m-a facut să ridic din nou privirea spre cer și am văzut că pe cer erau și luna și soarele. Am înțeles că soarele tocmai a apus și că acesta era al doilea soare. Mă gândeam ,,uite că cei care au spus că vor fi doi sori pe cer au avut dreptate.” Am ieșit din apă și am pornit pe un drum să-mi caut familia. Atunci am vazut în jurul meu că oamenii erau ființe de lumină. M-am uitat la mine și am realizat că și eu luminez deși eram cât se poate de materială. M-am uitat din nou la cele două corpuri cerești și am auzit o voce care mi-a spus că semnalul transformării vine de la luna plină.

Interpretarea visului poate părea apocaliptică, totuși simt că este vorba despre imposibilitatea de a ne opune acestei schimbări și că această schimbare vine din fiecare în mod diferit, conform cu nevoile lui de evoluție. Nu am citit nici un articol despre interpretarile acestei luni tocmai pentru a nu fi influentata in vreun fel. Nu am să interpretez nici acest vis pentru că fiecare aveți ocazia să vedeți în ce direcție aveți tendința să alunecați cu interpretarea și vă provoc să vă luați un moment de introspecție și să aflați propriul adevăr. 

Luna decembrie ar trebui să fie o lună în care, fiecare dintre noi să avem la dispoziție timp pentru a ne liniști mintea și pentru a fi conectați la dimensiunea spiritului. Aceste sărbători vor fi altfel decât tot ce am știut și am perceput până acum legat de nașterea Mântuitorului. Aveți încredere în ceea ce simțiți și în faptul că veți ști ce aveți de făcut în fiecare clipă. Capacitatea de a ne conecta la vocea noastră  interioară și la energia divină este foarte ridicată. În continuare ne vom simți provocați de relații de orice fel și vom fi nevoiți să luăm decizii clare și ferme. Vom reuși asta când vom înțelege că suntem singuri în relații care nu mai corespund cu nevoile noastre de evoluție.

Cel mai puternic mesaj vine însă de la Mama Pământ. Ea ne spune că forța trăiește în voința noastră și vine de la intenția noastră. Viața este un proces de a trage cu arcul ... ,,țintiți săgeata, alegeți o țintă și trageți!” Forța se naște din integritatea scopului, stabilitatea trupului și echilibrul dintre minte si spirit. Ne este testată și antrenată REZISTENȚA. Ea ne învață forța și înțelepciunea în procesul răbdării. Fără rezistență și RĂBDARE nu ne putem manifesta PUTEREA. Spiritul care ne anunță schimbarea este cel al salamandrei https://diana-kundalini.blogspot.ro/2013/12/salamandra-regele-focului-buna.html. Ea reprezintă transformarea într-o ființă superioară cu ajutorul vortexului de energie creat de spirala sacră a vieții. Procesul este foarte intens și acesta este motivul pentru care avem nevoie de mai multă liniște, pentru a integra mai bine aceste energii și a fi mai conștienți de întregul proces.

În tot acest proces de transformare suntem însoțiți de îngerii păzitori. Ne vor ajuta să vindecăm și să eliberăm acele relații care nu mai sunt constructive pentru noi. Ne vor ajuta să ne eliberăm de regrete și să înțelegem că fiecare persoană care a făcut parte din viața noastră ne-a îmbogățit mai ales prin provocările la care ne-a supus. Se pot naște noi prietenii, noi relații parteneriale și/sau profesionale, noi daruri intră în viața noastră.

Avem astfel, o lună plină de trăiri și stări emoționale intense, de vindecări și eliberări dar mai presus de toate, de transformări profunde. Respectați-vă și respectați aceste vremuri și darurile pe care universul le descarcă în conștiința voastră. Nu uitați să (vă) dăruiți clipe de liniște și introspecție. Nu uitați că decembrie este o lună a darurilor ... primite, oferite, cerute.

Dumnezeu Este Calea și Lumina!
Așa să fie și așa este!
Monica Turic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu