duminică, 5 noiembrie 2017

Vibrația săptămânii 6-12 noiembrie 2017

Vibratia planetei este intr-o continua schimbare. Fluxul energiilor este atat de schimbator! Oamenii sunt puternic influentati de toate aceste modificari. Toate sunt pe modul ,,repede inainte” si tocmai de aceea este foarte greu sa mai concluzionezi o idee specifica unui interval de o luna. Acesta este motivul pentru care, in aceasta perioada, am decis sa fac citiri saptamanale in loc de cele lunare.

Intervalul 6-12 noiembrie este marcat de ,,revoltă”. Trăim un conflict interior major: ,,Este mintea cea care detine controlul sau este spiritul cel care ne ghideaza viața!?” Evident ca acest conflict este perceput doar de minte pentru ca ea se manifesta imperativ, ea vrea să controleze, ea vrea să conducă, să decidă, să obțină ... Mintea VREA! Spiritul nu are cum sa fie în conflict cu cineva sau ceva, el nu vrea nimic, el doar ESTE. Si pentru că este și ... este tot mai prezent in conștiință, mintea se simte amenințată și naște frici, naște agresivitate, naște răutate in limbaj și atitudine, anxietate și depresie, lipsă de speranță.

Mesajul săptămânii este cerut prin intermediul plantelor. Aniassexe sau Iarba Săracă (Sparceta) ne aduce curaj si puterea de a revendica o viata mai bună. Este o planta a revoltei dar revolta pe care ea o provoaca intre minte si spirit are rostul de a le aduce în echilibru prin foc. Spiritul plantei ne ajută să ardem toate energiile negative, gândurile negre, emoțiile incontrolabile, visele întunecate. Astfel, omul are acum ocazia să se transforme, să își asume drepturile obținute prin acest proces de ardere sau drepturile moștenite care au fost până acum ținute închise.

,,Sunt aici ca să te învăț puterea rugăciunii către Dumnezeu. Conduc către cer gândurile tale. Sunt purtătoarea poveștilor și a viselor. Cu mine visele tale se unesc cu visele celorlalți și, împreună, urcă la cer. Sunt o plantă de ceremonie. Ard în foc gândurile negre, curăț tristețile și le înlocuiesc cu speranța unei zile mai bune.”

Conflictul dintre minte si spirit se rasfrange si asupra corpului fizic (psiho-somatica). Va recomand atentie la starile de iritabilitate si oboseala, la tulburarile alimentare (in special refuzul hranei, anorexia), activarea si probleme cu parazitii intestinali (viermisori), ulcer stomacal si litiaza urinala, retentie de apa, transpiratii, disfunctii sexuale, acnee sau paradontoza.

Avem o săptămână provocatoare în care misiunea noastră este aceea de a rămâne conștienți și de a fi atenți la nevoia minții de a se impune prin forță, agresivitate, control. Să avem curajul și puterea de a ne manifesta prin spirit, adică de a înțelege că prin ritualuri de curățare și rugăciune putem să ne menținem echilibrul.

Dumnezeu să ne fie calea și lumina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu