duminică, 2 aprilie 2017

Mesaj intuitiv pentru luna Aprilie 2017

Am facut aceasta citire in cadrul unui ritual shamanic de dezlegare si curatare. Am cerut un mesaj prin care sa fim constienti de ce avem de facut in aceasta luna, mai mult decat ce ne aduce luna aprilie.

Pentru ca prima privire a cazut pe numarul fiecarei carti, am sa fac trimitere si la numerologie pentru ca avem doua carti de 9 si una de 7.

In astrologie, cifra 9 este asociata zodiei Fecioarei, ceea ce ne impinge spre mai multa analiza, meticulozitate dar si tendinta majora spre critica. Din punct de vedere spiritual, cifra 9 este asociata spiritelor extrem de mari, care vin cu o misiune importanta ... chiar si Isus si-a ales acest numar ca drept de manifestare. Aduce putere spirituala dar si capacitate imensa de vindecare, aduce finalizari dar si capacitatea de a (re-)naste.

Despre cifra 7 stim ca este una cu o puternica semnificatie spirituala, este asociata cu numeroase simboluri si pe plan spiritual are legatura cu puterile magice si cautarea adevarului prin introspectie.

Iata ca, primim astfel o directie in ceea ce priveste raportarea la vibratia acestei luni si manifestarea ei in lumea materiala. Entitatile de lumina asociate acestor carti sunt Arhanghelul Raziel, Isus si Fecioara Maria, adica exact acele energii specifice sarbatorii (re-)nasterii domnului nostru Isus Cristos. Din punct de vedere al elementelor naturii, avem:
apa - emotional - bucurie prin miracole,
aer - mental - atitudine prin umor si
pamant - stabilitate - manifestare prin focusare/centrare

Este o luna in care ne va fi puternic testata credinta, este o luna in care se vor materializa ganduri, idei si dorinte intr-un mod magic, cu conditia sa credem in miracole, este o luna care ne va cere centrare si focusare pe ceea ce avem de indeplinit, va fi o luna in care ar fi bine sa privim provocarile cu umor.

Daca nu crezi in magic, viata ta nu va fi miraculoasa. Daca privim cartea alaturata, putem vedea monumentul neolitic de la Stonhenge aflat intre doua lumi: lumea de sus guvernata de energia feminina a lunii si lumea de jos, guvernata de nebuloase. Astfel, daca ar fi sa fac trimitere la legendele asociate cu acest monument, am putea spune ca Stonehenge este o poarta de trecere si acces la cele doua lumi, cea guvernata de emotional prin iubire, bucurie si credinta si cea guvernata de mental prin rationamente, convingeri si confirmari. Cine detine aceasta putere!? Doar cei care cred in magic, cei care accepta ca exista o lume infinita, invizibila ochiului fizic, care are nevoie de puterea credintei pentru a permite accesul la resurse nebanuite. Magicul ne poate face viata extraordinara pentru ca este misterios si provocator prin curiozitate insa cu cat ne centram mai mult spre a-l  constientiza si a-l defini, cu atat mai repede ne aluneca printre degete si pierdem capatul firului. Toti cautam magicul insa avem tendinta sa cream la nivel mental acea nebuloasa care ne impinge spre anularea lui. De cate ori nu auzim in jurul nostru sau chiar noi gandim: ,,Da, am auzit de miracole dar mie nu au cum sa mi se intample. Pentru ca miracolele se intampla doar oamenilor deosebiti!” Da, doar oamenilor deosebiti, tuturor oamenilor deosebiti, tuturor creaturilor divine numite oameni, adica noua tuturor. Asa ca, ce te costa sa crezi in magic si sa accepti ca ti se pot intampla si tie miracole? De ce preferi sa te centrezi pe ,,mie nu mi se poate intampla”, cand este atat de usor sa intelegi ca ,,simpla si modesta” ta existenta este un miracol?!

Pana la urma, daca reusesti sa cobori in profunzimea spiritului poti constientiza ca una dintre cele mai valoroase resurse pe care le are omul este capacitatea de a se amuza de tot ce viata ii pune pe tava. Daca la un capat avem frica, la celalalt capat avem bucuria, daca frica distruge, bucuria vindeca, daca la frica ajungem prin ganduri irationale, la bucurie ajungem prin joaca si umor. Da, suntem atat de adulti si avem nevoie sa ne manifestam atat de matur incat uitam importanta detasarii de seriozitatea impusa de o conduita sociala al carei rost este sa intretina frica prin iluzie. Esenta spiritului este iubirea, iubirea de sine si de celalalt, bucuria de a fi cu tine, in tine si prin tine in ceilalti. Mesajul cartii alaturate este foarte puternic: Trezeste-ti sensul umorului! Trezeste-ti puterea vointei si gaseste bucuria de a fi si râde din tot sufletul!

Centreaza-te pe acest aspect al vietii tale. Viata iti aduce provocari la tot pasul ... asta este o constanta. Conteaza insa cum te raportezi la aceasta realitate. Nu bifeaza nimeni in jurul tau daca râzi de doua ori sau de zece ori pe ora ci ceilalti identifica starea de bine si optimismul cu care te raportezi la viata ta. Atitudinea este esentiala in aceasta luna pentru ca ea iti va aduce energia necesara depasirii acestor obstacole.
Ni se cere sa ne focusam pe ceea ce este important pentru noi, tocmai pentru a aduce mai usor miracolele in viata noastra, iar pentru asta avem nevoie sa ne alimentam permanent si constient starea de bine prin atitudine. Este atat de usor sa alunecam in frica si disperare dar este atat de minunat sa ne bucuram de miracole. Tu ce alegi !?

Luna aprilie, este o luna magica. Spuneam la inceputul anului ca:
,,Este o luna cu o sensibilitate aparte care aduce in prim plan energia feminina. Aprilie este o luna care ne provoaca la nivel hormonal prin diferite dereglari ale glandelor endocrine, in special cele sexuale. La acest nivel pot apare disfunctii si este important sa invatam sa le gestionam intelegand care este atentionarea pe care o aduce in constientul nostru aceasta disfunctie. Este o luna fertila, in care se pot procrea copii, dar si fertila din punct de vedere al pamantului.”

Conform cu cele spuse mai sus, avem o luna in care suntem provocati emotional, putem depasi obstacolele prin constiinta alegerii atitudinii pozitive si avem nevoie sa ne centram pe ceea ce ne-am propus pentru a putea atrage miracolele in viata noastra, vibratia lunii fiind una de materializare imediata a gandurilor. Energia iubirii este extrem de puternica si contribuie intens la (pro-)crearea a ceea ce ne dorim. Pamantul este fertil ... ce alegem sa plantam in el?


Multumesc cu recunostinta pentru tot ceea ce primesc si pentru asumarea transmiterii informatiei. Asa sa fie si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu