duminică, 2 august 2015

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2015

Iata ce scriam la inceputul anului despre aceasta luna:
,,August
Este o luna cu schimbari neasteptate. Energiile masculine si feminine vor fi sub lupa pentru a le aduce in echilibru. Ne vom repozitiona fata de notiunea de ,,putere”. Aceasta putere se va manifesta tot mai pregnant prin cooperare. Aici avem nevoie sa aducem echilibru … in idea de a crea unitatea divina prin conectarea la sursa si la toti ceilalti. Mihail ne va fi din nou ghid in gasirea acestui echilibru si ne aduce in viata acei oameni de care avem nevoie pentru a ne pune in valoare aptitudinile … oameni inteligenti, dedicati, puternici."
Pai, am sa incerc sa dezvolt aceasta sumarizare realizata acum 8 luni :))
Suntem in luna a 8-a a unui an de vibratie 8, deci totul este mult mai intens si amplificat dar, cu siguranta ne va aduce beneficii majore si abundenta pe toate planurile. Avem cativa arhangheli care ne ghideaza si a caror vibratie o vom resimti din plin: Mihail, Rafael, Jofiel, Haniel si Raguel. Iata ca, avem de muncit pe curatarea si vindecarea relatiilor, transformarea lor acolo unde se poate sau renuntarea la ce este vechi si ne tine in loc ...
Aspectul general al lunii tine de detoxifiere pe toate planurile. Corpul nostru va fi foarte solicitat, mai ales ca focul isi va face treaba si vom avea zile caniculare dar si provocari in relatia de iubire. Asadar, atentie la inima si la cum aveti grija de ea. Chakra inimii si a plexului solar vor fi cele vizate: iubire si putere, lupta pentru control si suprematie in relatia de cuplu, adica o vibratie joasa care dezechilibreaza aspectele feminine si masculine aducand conflicte, separare iar focul ma duce cu gandul si spre agresivitate. Posibil sa se amplifice cazurile de violenta domestica si divorturile.
Se vor clarifica si aspecte ale relatiei nostre cu familia de origine. Avem ocazia sa re-evaluam optiunile si modul in care ne raportam la cei de la care asteptam iubire si tot ce primim sunt de fapt, asteptarile lor fata de noi ... Vom fi pusi fata in fata si vom cauta solutii, vom face apel la creativitatea nostra si disponibilitatea de a pune relatia cu cei apropiati in alti termeni. Suntem constienti ca unele compromisuri facute de-a lungul vietii au creat tipare si comportamente nesanatoase asa ca, este un moment prielnic sa negociem in alti termeni. Creativitatea ne va fi foarte stimulata si cu siguranta ingerii ne vor sustine in identificarea celor mai bune solutii.
Fiind o luna de vara, dedicata in mare parte concediilor, putem spune ca activitatea profesionala va fi mai putin solicitanta. Totusi relatiile de munca si amicale vor avea si ele partea lor de curatare.
Avem deci, o luna supusa transformarilor. Ele vor fi mai mult sau mai putin resimtite ca puternice, in functie de pasii pe care i-am facut pana acum si de cat de mult ne-am opus schimbarilor si iesirii din zona noastra de confort. Ultimele zile ale lunii vor fi mai relaxante si vom avea ocazia sa tragem o gura de aer. Ne este recomandat sa stam mult in natura si mai ales pe langa ape, sa ne conectam cu Mama Pamant care ne va ajuta in transformarea energiilor joase si incarcarea cu vibratie ridicata. Faceti bai/dusuri des si mancati legume/fructe preponderent cele de culoare rosu, verde, purpuriu ... Si nu uitati sa va ascultati vocea interioara. Ea este cea mai sincera si clara forma de exprimare a Sinelui vostru Divin.
Asa sa fie si asa este si asa sa ne ajute Dumnezeu!
Multumesc pentru ghidare emoticon heart
Monica Turic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu