sâmbătă, 7 iunie 2014

Mesaj de la Arhanghelul Jeremiel

Asa cum am transmis si prin citirea pe luna Iunie, unul dintre pasii pe care trebuie sa-i facem cat mai repede si mai bine este cel de re-evaluare a vietii, de identificare a ancorelor care ne mai tin legati si blocati in trecut. De doua zile imi tot vine in cap ziua de 18 iunie si la o citire legata de aceasta data, mesajul venit este de la arhanghelul Jeremiel. Asadar, in perioada 7-18 iunie avem de muncit la acest aspect. Arh. Jeremiel ne ajuta sa facem aceasta re-evaluare a trecutului, fara durere si fara judecati sau regrete, cu impacare si iertare pentru noi si pentru istoria trecutului nostru.

Priviti tot traseul vietii voastre ca un simplu spectator. Imaginati-va ca sunteti la cinema si vizionati un film. Personajul principal a avut de explorat, de urcat si coborat piscuri marete, de strabatut teritorii intinse. S-a confruntat cu experiente inedite, a cunoscut persoane provocatoare, si-a incercat si si-a stabilit limitele si la final este mai matur, mai intelept, mai constient de adevarata lui valoare. Nu poate privi trecutul decat cu intelegere, acceptare si implinire de Sine. Acest personaj sunteti voi, fiecare dintre voi ...

Nu putem trece la noul inceput daca nu ne eliberam complet aceste ancore. Este un moment de destin, este un moment de ascensiune, este un moment pentru care ne-am pregatit toata viata de pana acum. Nu neglijati si nu tratati cu indiferenta acest mesaj. Avem nevoie de aceasta eliberare pentru a ne putea dedica si bucura de tot ce vine, de noul inceput, de noua viata. Ne asteapta oportunitati nelimitate.

Sunt 11 zile minunate, zile in care, in jurnalul calatoriei noastre vom trage niste linii ... Niste linii de granita, niste linii care vor marca finalul unor capitole minunate si inceputul altora marete.
Asa sa fie si asa este!
Multumesc pentru ghidare 


Monica Turic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu